Lencja
:)
Kochana ale emalii z pewnością nie o mnie chodziło tylko o lenęLencia pewnie baluje z okazji swojego swieta :-) trzeba opic wszystkich nauczycieli, ja juz upijam mojego![]()

Pozdrów A. w dniu jego święta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana ale emalii z pewnością nie o mnie chodziło tylko o lenęLencia pewnie baluje z okazji swojego swieta :-) trzeba opic wszystkich nauczycieli, ja juz upijam mojego![]()
Kochana ale emalii z pewnością nie o mnie chodziło tylko o lenę
Pozdrów A. w dniu jego święta![]()
A dziękujęaaaa faktycznie :-) nawet mi jakas mysl przebiegla przez glowe w stylu "ale o co kaman?":-)Jak minal dzien? Jak sie maja nasze torunskie czerwcoweczki (nie wiem czy ita dotarla)? Dziekuje za zyczenia dla A. on przesyla ci rowniez
![]()
kobietki dzisiaj zmarł mój dziadek.....
zdecydowanie za duzo cierpień w ostatnich tygodniach dla mojej mamy i naszej rodziny
ahhh jutro napisze co u dziewczyn
Dziewczyny a mi Hania zrobiła dzisiaj prezent na urodziny i przeszła sama z pokoju do pokoju :-):-):-)
Klementinka- ciężko nie myśleć:-(Jestem sama w domu, na wiosce zabitej dechami. Jasiek mi daje w dupe, mąż coś wypłaty nie dostaje, Ola nie chce się uczyć, remont się przeciąga i tak wszystko do kupy się zbiera. Nie wyrabiam. Nie chce wracać do leków, bo są silnie uzależniające, do lekarza też nie chce iśc, bo ma mnie już dość. Ona już dawno mi powiedziała ,że to depresja i mam się uspokoić. Żeby tylko ten rezo wyszedł dobrze to może mi przejdzie, a jak nie to psychiatra, bo już obsesji dostaje.