reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Kochana ale emalii z pewnością nie o mnie chodziło tylko o lenę:-p
Pozdrów A. w dniu jego święta :)

aaaa faktycznie :-) nawet mi jakas mysl przebiegla przez glowe w stylu "ale o co kaman?":-):-D Jak minal dzien? Jak sie maja nasze torunskie czerwcoweczki (nie wiem czy ita dotarla)? Dziekuje za zyczenia dla A. on przesyla ci rowniez :tak:

aaaa faktycznie :-) nawet mi jakas mysl przebiegla przez glowe w stylu "ale o co kaman?":-):-D Jak minal dzien? Jak sie maja nasze torunskie czerwcoweczki (nie wiem czy ita dotarla)? Dziekuje za zyczenia dla A. on przesyla ci rowniez :tak:
A dziękuję :)
Dzionek minął cudownie :) Cały dzień mieliśmy gości, Nela jak wstała po popołudniowej długiej drzemce zdziwiła się nieco bo jak szla spać to była ciocia i kolega a jak wstała to były dwie inne ciocie i dwaj inni koledzy :) Spotkanie z Dorotką i Itą super! Zresztą jak zawsze :)) dzieciaki bawiły się świetnie, coraz bardziej się zaczynają wspólnie bawić, dogadywać i broić :) Jak wróciliśmy z przed wieczornego spaceru to Nela chodziła po domu, mówiła i pokazywała, że już nikogo u nas nie ma :)

emalia ;-)

Klementinko- Kochana pamiętaj że wszytskie tutaj trzymamy kciuki , a z nimi wiesz dobrze że nic złego Ci /Wam nie grozi!:) Kochana nie stresuj się bo Ci nie można! Na pewno wszystko sie ułoży jak należy!!!! Buziaki! i mocno uściskowywuję i dobre fluidki przesyławszy !
Lencja- Super że tak świetnie Wam dzionek minął!!!!
Koriander- NA ZYDYROWIE!!!
Sealet- Kochana dużo zdróweczka dla WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Emalia- Na zdrowie!!

A ja się wyrudziłam na nowo :tak: teraz sie wysuszę i udaję się zrobić przyłożenie poduszkowe:)
Moje chłopaki już śpią sobie:)

Ostatnia edycja:
kobietki dzisiaj zmarł mój dziadek.....

zdecydowanie za duzo cierpień w ostatnich tygodniach dla mojej mamy i naszej rodziny

ahhh jutro napisze co u dziewczyn

Moje kondolecje kochana
[*]

Dziewczyny a mi Hania zrobiła dzisiaj prezent na urodziny i przeszła sama z pokoju do pokoju :-):-):-)

Gratulacje dla Hani:) filmik super:) za pare dni juz bedzie smigac po domu:)

Klementinka- ciężko nie myśleć:-(Jestem sama w domu, na wiosce zabitej dechami. Jasiek mi daje w dupe, mąż coś wypłaty nie dostaje, Ola nie chce się uczyć, remont się przeciąga i tak wszystko do kupy się zbiera. Nie wyrabiam. Nie chce wracać do leków, bo są silnie uzależniające, do lekarza też nie chce iśc, bo ma mnie już dość. Ona już dawno mi powiedziała ,że to depresja i mam się uspokoić. Żeby tylko ten rezo wyszedł dobrze to może mi przejdzie, a jak nie to psychiatra, bo już obsesji dostaje.

Kochana,rozumiem cie bo ja mieszkam na wsi i do wszystkiego daleko a poza tym moj luby tylko w wekeendy jest w domku,wiec czasami tez jest mi ciezko;( niby rodzicow mam obok ale oni tez ciagle w biegu bo praca dom itd...Jesli czuje ze sie dusze,staram sie wyrwac z domu,jechac do znajomych,lub na zakupy:) na szczescie takie dni bywaja rzadko choc przyznam ze boje sie zimy:(:(:( do pracy nie chodze wiec....
Jesli lekarz sam stwierdzil ze to depresja powinnas to leczyc kochana,chodzic na jakies terapie,nie lekcewaz tego!!Moja znajoma wpadla w depresje a skonczylo sie na zakladzie...i ma juz tak zszarpane nerwy czasami bzdura i zle sie to konczy...
wiec dla dobra dzieci i rodziny,wez cos z tym zrob kochana!!!:):)

Pierwszy raz od 6 miesiecy jest dluzej w domu niz 2 dni na tydzien;):) bedzie ciezko w poniedzialek jak go juz niebedzie;/
Amelka nerwusek straszny ale walczymy z tym:) dzis wieczorem przed zasnieciem glaskala mnie po glowie i tak nagle dostalam w twarz od niej,wiec sie odsunelam powiedzialam "nie wolno mamy bic" polozylam sie plecami do niej,podniosla sie i wola "mama,mama" a ja jej tlumacze ze mama tulic cie niebedzie bo bijesz mamusie,zaczela strasznie plakac nie ugielam sie,na koncu powiedzialam ze jak przeprosi mnie to ja utule,wiec przytulila sie do mnie i dala buziaka.Śliczny gest i jest taka madra:)

Podzieliłam się wiedzą z warsztatów :)
O tu: https://www.babyboom.pl/forum/dziec...owych-maluszkow-42028/index3.html#post7666631

Klementinka - kochana głowa do góry, ja an swoim przykładzie mówię, że nie masz się co bać wywoływania. na mnei przez 2 tyg nie działało nic, nawet bieganie na 6 piętro szpitala kilka razy dziennie, ale jak przyszedł czas a jeszcze na dodatek dostałam oxy to Nela w 2 godziny była na świecie, ledwie tato na poród zdążył :) jakbym miała wybierać to bym chciała w trakcie kolejnego porodu też oxy dostać aby tak szybko poszło!

reklama
Koriander - nie wiem jak mogłam zapomnieć o Panu nauczycielu... I'm soo sorry! Wszystkiego najlepszego dla A.!!! :) a tak na marginesie, to na 95% zdecydowane na TAK... oby się do jutra nie zmieniło ;)

Miłych snów laseczki!!! :)

Do góry