reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

witam zadalam w weekend pytanie ale ze były tu putki to zadam jeszcze raz
jak długo wystepowała biegunka u waszych dzieci przy zabkowaniu ? oczywiscie u tych co miały taki objaw.
u nas trwa już prawie tydzien zaczełam podawac leki może sie wkoncu uspokoi. nie chce isc do lekarza bo znow przyjdziemy zdrowi( nie liczac biegunki ) a wyjdziemy z zapaleniem oskrzeli

reklama
gwiazdeczko - ja mam wrażenie że nadal tu pustki :D
ja ci średnio pomogę, bo Wikunia jakoś nie powiem że ma biegunkę tylko jakąś taką bardzo luźniutką kupkę, ale pokryło się u nas z podaniem antybiotyku, więc to jego bardziej podejrzewam, natomiast tak jak Ewa pisała - wprowadź jak najwięcej ryżu do jadłospisu maluszka, jest jeszcze taka kaszka ryż z marchewką do rozpuszczania w wodzie czy mleku nie pamiętam, ale kiedyś ją przy starszej stosowałam, nie pamiętam od ilu miesięcy można podawać, ale zaraz poszukam
o już znalazłam nestle taką ma -
http://gieldaspozywcza.pl/Wiadomo%C5%9Bci/Zdrowy-brzuszek-nowe-wyj%C4%85tkowe-kaszki-Nestl%C3%A9-1334.html

no i przede wszystkim dbaj o dodatkowe nawodnienie, jak możesz przemycić gorzką herbatkę to chyba też trochę pomaga, średnio polecam colę - jest dobra w swoim działaniu, ale chyba dla Wojtusia jeszcze za wcześnie na colę

wrublik dzieki no i odpoczywam jak najwiecej
no własnie nie wiem co sie dzieje ze tu takie pustki :eek:
ewa oby Franus jak najszybciej wrócił do zdrówka. dobry pediatra to dzis wielki skarb

hej:)
witam sie po weekendzie, milym, ale nie nad oceanem. sama nie czulam sie na silach na deleka wyprawe, wstalismy pozno, wiec juz szkoda bylo tracici 2 godziny na jazde i pojechalismy do parku miniatur (30min drogi od nas); spedzilismy caly dzien na dworze, adam spal tylko w samochodzie, wiec w nocy spal pieknie.
ja bylam padnieta od powietrza i w niedziele rano przewinelam malego po 8 i poszlam sie polozyc do wiki, bo jeszcze spala. nie wiem kiedy wstala, ja spalam do 10.30

Pustkowo poweekendowo :-)
Mój Miko śpi juz ponad półtorej godziny,więć mam luz to siedzę,wstanie dam mu obiad i do sklepu :/ przy okazji spacerek :)

Antylopka ale Ci dobrze,też bym pospała do 10 :)

Też właśnie dostałam paczki od kuriera:tak:. Wow:szok:! Kosmetyków faktycznie dużo! Tylko zalane:dry:. Wylał się płyn do kąpieli, dobrze, że nie cały.
No i druga paczka to probiotyki dla starszaka:-). Fajne bo w formie miśków z białej czekolady. Teraz poczytam jak podać te probiotyki, bo ciekawa jestem.
Gwiazdeczka ja nie pomogę niestety:no:.

Gwiazdeczka, ja ci odpisalam, ale niestety nie dalo sie wyslac odpowiedzi na temat - chyba modernizuja bb - i jakies takie dziwne rzeczy sie dzieja.

W kazdym razie skoro już moe to napisze ze u Boryska na dolne jedynki sraczka trwala okolo dwa tygodnie - taka ostra całkiem bo po kilka rzadkich kup dziennie.

Na dolne dwójki nic sie nie dzieje oprocz pobudek w nocy - średnio co piec minut:/ mam wrazenie ze maly wstaje w nocy 100 razy - wypijajac do tego litry wody... Dość mam tego powiem szczerze.

ide usypiac malego, bo mnie jeczeniem wykonczy psychicznie:)

Cześć dziewczyny,
ja dziś od 10 do 13 z Maksiem na dworze, potem obiad a teraz śmiga po podłodze :p
A mi się chce spać:/

Wrublik, koniecznie wypoczywaj !!!!

Ewa
zdrowia dla Franka!

ainah - wypoczywam właśnie w łóżeczku , wiwat internet bezprzewodowy! i laptopik! a możesz póki ci synuś podłogi froteruje sobie poleżeć?

Krolcia - szkoda że ja się nie załapałam na tą białą czekoladę, tzn ja podaję swojej starszej - w aptece kosztuje około 16 zł tabliczka, czyli 20 miśków, wychodzi taniej niż lacidobaby, no i łatwość podania.... nie do porównania, to jest nagroda jak grzecznie wypijała niesmaczny lek, a teraz przypałętała się jej jeszcze jakaś coś do cipci, więc będę podawała dalej, widocznie antybiotyk wytrzebił jej florę bakteryjną. a to co testujesz jakiej firmy jest? u nas acidolac junior się sprawdza

reklama
Do góry