reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

My raczej pójdziemy na "Bogowie i Herosi" albo na "Przed świtem" :-D Taaa ja wiem ze zmierzch to ***** itp itd! Ale mi się książki bardzo podobały a teraz filmy oglądam tylko ze względu na sentyment :tak:

Lamiav
ja to pije takie kakao nie kawe... bo w niej jest więcej mleka niż tej kawy... ale ja tak uwielbiam jej smak i aromat że nie mogę się powstrzymać przed wypiciem choć jednej dziennie!

Ostatnia edycja:
reklama
lamia...bez tajemnic to jest taki polski serial o sesjach terapeutycznych...fajnie sie oglada, bo ludzie tam opowiadaja o swoich problemach...tylko ostrzegam, ze czasami jest wulgarny...:-) on leci na HBO, ale ja go dostalam na pendrive

Hej Laseczki :-)

Co tam u Was? :-) Ja większość ostatnich dni ( a chyba bardziej dób-bo po 10 h) spędzam w pracy :angry: nooo i jak tu potomka sobie "wybudować" (?) :-p

Ewika
- gratuluję!!! Widzę, że urodziłaś :-) Piękna Córeczka :-D

Ael-
witaj w domku, bom Cię tu jeszcze nie witała :-) Synek Twój boski po prostu jest :-)

Ma_gdalena
- napisz po filmie jaki był? :happy2:Ciekawa jestem :-)

Buziaki dla wszystkich Kobitki :-*****

no ja tez idę na przed switem bo książka była fajna, no i męża zaciągnęłam na 2 części nie usną więc na następna też pójdzie :-)

milia: aaaa, że ja o tym nie słyszałam, no ale nie mam HBO

A czy już wam pisałam ze od poniedziałku idę na zwolnienie :-) skoro mam odpoczywać to tak będzie

Ostatnia edycja:
Truskawcia witaj!!! Jak tam samopoczucie? Kiedy masz termin @?

Lamiav mój mąż też się wciągną! Nawet książki przeczytał :-D pierwsza i druga część filmu była taka sobie, trzecia pod innym reżyserstwem już o wiele lepsza! (ubawiliśmy się w kinie) a ta 4 zobaczymy... choc to tylko połowa, bo na finał będziemy czekać kolejny rok.

Hej :D
My też wieczorkiem idziemy na Listy do M. dzisiaj bilety za 11 zł. są na wszystkie filmy więc ruszamy do cinema city :)
Miq czekamy na wyniki testowania ? Trzymam kciuki :*
A Wam wszystkim życzę miłego wolnego dnia ! :*

miq...czekamy...
eh, ja to zawsze z wami tak przezywam te wszystkie testowania jakbym conajmniej sama to robila:-)

a mi kolezanki pozgrywaly odcinki bez tajemnic i siedze i ogladam, bo moj poszedl do swoich rodzicow, jakie to jest wciagajace!:-)
też to chciałam obejrzeć, ale nigdzie online nie moge znaleźć, a normalnie w TV nie obejrzę, bo rzadko kiedy jestem o tej porze wolna
cześć tak w ogóle :-)

Nikogo nie ma to idę robić naleśniki na obiad.

Ostatnia edycja:
Ja jestem :(
Ale w sumie też idę szybko zrobić obiadek i lecimy do kina :)
A jeszcze owulka blisko także na pewno wykorzystamy ten weekend ! :-D:-)

reklama
Dzień dobry!
Ale dziewczyny naprodukowałyście, nie dam rady nadrobić....Jakieś nowe fasolki?
Ewika gratuluję ślicznej córy!

Ael no co noo...na dywanik mnie chcesz a co...będziemy się bily na gołe klaty?:-p

Martocha kochana, strasznie mi przykro.....Trzymaj się dzielnie:-(

Sil jak się czujesz i jak sprawy domowe? Pamięta,że mieliście jakies problemy z piecem...

Miq &&&&&&&&&

Gochaa a weźmiecie mnie ze sobą?

Truskawcia jak dobrze,że jesteś....Się stęskniłam:-p

Lamia i dobrze, idź na zwolnienie jak trzeba i sie nie zastanawiaj, Maluch i Ty jesteście najważniejsi:tak:

O i zapomniałam co jeszcze mialam napisać....

Kwiatuszku tak...teraz zauważyłam, straszna tragedia
[*]

Do góry