reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode Żonki :D

reklama
Na zebraniu nic ciekawego, pani pochwaliła dzieci:-) W czwartek jadą do kina. Jedna dziewczynka nie jedzie, bo jej mama się nie zgodziła ( bo po co, szkoda pieniędzy na takie głupoty :no: ) Tak samo z mikołajem, po co robić :wściekła/y: W tamtym roku, też nie dała na paczkę i tego dnia nie posłała córki do szkoły :crazy: W tym będzie pewnie tak samo i to nie dlatego, że nie ma kasy. Szkoda mi tylko dziecka :-(
Podwójna na pewno dacie radę do 35 tygodnia, w końcu tyle już wytrzymaliście to i te 2 tygodnie dacie radę. W końcu silna kobitka z Ciebie :-) Trochę Ci zazdroszczę tej Kalifornii, ja palmy tylko w tv widziałam :-D Wogóle Ameryka mnie fascynuje jako kraj, chciałabym zwiedzić kilka miejsc. Może kiedyś doczekam.
Gosiek
no niestety już się zaczęło skrobanie szyb, ale zawsze można założyć rekawiczki :-)
Kokusia a czemu masz głupstw narobić na zebraniu :eek: ?
Martusia nie martw się tak tą ospą, może się nie zarazi. A nawet jeśli to będziecie mieć z głowy, chociaż wiadomo że żadna mama nie lubi jak jej dziecko choruje. Moja przechodziła w zerówce, a najlepsze jest to, że ja się zaraziłam od niej, bo wcześniej nie chorowałam :rofl2: I chyba przeszłam ją gorzej od mojego dziecka.

Edysiek wspolczuje takiej jednej mamuski w grupie co to za kazdym razem wszystkim na odcisk wchodzi wrr jeszcze bym zrozumiala jakby naprawde kasy nie miala
pdwojna ja tez bym chciala do Ameryki ale ze wzgledu na polski realia finansowe mozemy sobie tylko pomarzyc

Cześć Babeczki!
Ja juz zamawiam i kupuje swiateczne podarunki. Zamowilam na Mikolajki ciastolinke. mam juz autko, jeszcze ksiazeczke dokupie i wsio bedzie.
podwojna - fajnie, palmy zamiast choinki. Cieplo, plaza. Ach... tylko pozazdroscic. Trzymama kciuki za Wasze zdroweczko!
Edysiek - szkoda dziewczynki.Dziecinstwo ma sie jedno w zyciu. Moj malz i tescie, tez nie lubia wydawac zbytnio gotowki. Dlatego ja walcze, aby nasz maluch mial cos z zycia. W koncu tak jak pisze dziecinstwo ma jedno!
Dobranoc Kobitki!

Dziewczyny, ale tak nie ma co myslec, ze USA sa takim eldorado, naprawde. Ja przyjechalam na studia, wyslalam aplikacje, przyjeli mnie placili za wszystko, bo inaczej bym sobie na wyjazd pozwolic nie mogla. Poznalam tutaj zaraz po przyjezdzie meza, on jest zupelnie z innej bajki, wychowal sie w szczesliwej rodzinie w UK, ich finanse zawsze mu pozwalaly na wiele, ale wczesnie zaczal pracowac, tak pelna para jak mial 16 lat, aby samemu sie utrzymac i pozniej przyjechal tutaj. Nie ma czego zazdroscic kochane naprawde, nasze zycie wcale takie kolorwe nie jest. Tutaj nie liczy sie to gdzie mieszkamy, ja tak na to nie patrze, tutaj liczy sie to, z ejestesmy razem. Wierzcie mi. nawet jakby powiedzial : sluchaj mala bedzimey mieszkac w Libii, Syrii czy na Antarktydzie zgodzilabym sie od razu, bo niewazne gdzie wazne , ze razem. Ja w Pl z racji roznych perypetii i przezyc nie czulam sie jak w domu, a jak poznalam go, stworzylismy rodzine to poczulam sie jak w domu. Nie ma czego zazdroscic. Mamy inne problemy, z ktorymi czasem ciezko sobie poradzic.

A teraz po tych diagnozach mam straszne doly, nic tylko sie chce plakac, chociaz wiem, z ejestme juz tak daleko, ale jednak boje sie ogromnie.

hej kochane,corka marnotrawna wrocila ;-)
przepraszam,ze was ostatnio zaniedbalam,ale czytalam..jakos tak nie moglam pisac..nie moglam sie wbic..:sorry:
Liza zdrowka dla dzieciaczkow ;-)
MamaBoo gratki nowego mieszkanka,no i super,ze fajnie wam sie mieszka ;-)oby tak dalej i bez "niespodzianek ":tak:
Wika to sie w glowie nie misci,ze gmina nie ma kasy i pracujesz za darmo :szok: oby szybko sie wsio ulozylo i bylo OK ;-),a z mezem nie warto klocic sie o kase,bo to problemu nie rozwiaze..a dochodzi jeszcze inny..wiem,bo tez to przerabialam..mam nadzieje,ze juz jest OK ;-),a jak mala fasolka ?
Kokusia fajnie ze wrocilas:-)
Edysiek ja tez uwielbiam snieg !!!!,ale u mnie go zima mala..zazdroszcze tego,co ostatnie zimy jest w Polsce
podwojna trzymam za was kciuki,abyscie jeszcze troche byli w 2packu ;-) &&&&
dla wszystkich duzy buziak i obiecuje,ze juz teraz bede do was zagladac ;-)

reklama
Do góry