reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze Brzuszki

No to ja dodam chociaż wydaje mi się ze mój brzuch na zdjęciach stoi w miejscu.A maluch rozrasta się w środku bo czuje go aż pod zebrami a to dopiero 24 tydzień jestem w szoku. mk.jpg

reklama
No bo chłopiec siedzi w środku:-) Jak dodałam zobaczyłam twoje zdjęcia Laseptunia wydaje mi się delikatnie brzuszek do przodu poszedł ale malutko.To chyba etap na odpoczynek a potem będę rosnąć jeszcze szybciej.
dodałabym zdjęcia w całości ale może kiedyś ,jak mnie zechcecie na zamkniętym.
Tunia- właśnie na zdjeciach jakiś mały a ja mam kłopoty żeby się schylać i buty ubierać,A jak siedzę to mały w żebro kopie.

Ostatnia edycja:
reklama
Ajajajaj się posypało brzuszków super :-)

Lastpetunia i Perelandra tak jak pamietalam mamy bardzo podobne brzuszki :tak: Zarówno kształtem jak i wielkością ;-)
Cóż mogę napisać- przepiękne :-D
I tak jak nie ma obwodze duzej zmiany tak widać po fotach, ze jednak kształt ogólny sie zmienił. Perelandra z przodu szczegoolnie, mi sie osobiscie wydaje, ze widac to jak sie zminił :tak:

Monika faktycznie nie widać znaczących zmian ALE skoro piszesz, ze czujesz malca pod zebrami juz :)szok:) to znaczy, ze twoj malec zdecydowanie zmienił połozenie co mozna wlasnie tlumaczyc delikatna zmiana ksztaltu brzusia ale bez znaczacego powiekszenia :tak:

Do góry