reklama
gosienkag76
Fanka BB :)
Aniez u nas też prezenty raczej konkretne właśnie tylko na święta.My cały rok zbieramy do jednej skarbonki dwuzłotówki z przeznaczeniem na prezenty świąteczne potem całą kwotę dzielimy dla każdego po tyle samo i robimy sobie nawzajem drobne prezenty
Najbardziej mnie tylko przerażają prezenty dla dzieciaków z naszej bliskiej rodziny w sumie 6 małych i dwójka dużych dla których najtrudniej znaleźć coś ciekawego z drugiej strony nie ma nic piękniejszego niż błysk w oku obdarowanego dziecka więc jakoś damy radę

Najbardziej mnie tylko przerażają prezenty dla dzieciaków z naszej bliskiej rodziny w sumie 6 małych i dwójka dużych dla których najtrudniej znaleźć coś ciekawego z drugiej strony nie ma nic piękniejszego niż błysk w oku obdarowanego dziecka więc jakoś damy radę

aniez
Fanka BB :)
Nooo... wlasne dzieci i podworko to jedno, ale jak rodzine dorrzuce to tez sie robi maly tlum ;-)
Elvie- i juz wiesz dlaczego ja z Kuba w sklepach nie bywam, pomijajac jego nadpobudliwosc... oczoplas murowany i jek 'mamuuuusiuuuu...' ;-)
Z kapa nie pomoge, kiedys mielismy ten sam problem, ale w Agacie kupilam koc ze Spidermanem i z bani ;-) sluzy do dzis.
Elvie- i juz wiesz dlaczego ja z Kuba w sklepach nie bywam, pomijajac jego nadpobudliwosc... oczoplas murowany i jek 'mamuuuusiuuuu...' ;-)
Z kapa nie pomoge, kiedys mielismy ten sam problem, ale w Agacie kupilam koc ze Spidermanem i z bani ;-) sluzy do dzis.
Czym się sugerować kupując małej konika na biegunach?
Ceny na Allegro wahają się między 50 a 449zł
Te, co teraz real ma w promocji za 139zł są za 86,70zł już z dostawą
gosienka - jak wysoki jest ten Wasz osiołek?;-)
Szukałam na Allegro i one wszystkie do siebie takie podobne
Posortowałam wg popularności i wybrałam wstępnie takie:
Interaktywny KONIK NA BIEGUNACH rży i rusza się (1908337582) - Aukcje internetowe Allegro (wersja brązowa;-))
DUŻY INTERAKTYWNY KOŃ NA BIEGUNACH MACHA OGONEM ! (1933788834) - Aukcje internetowe Allegro
KOŃIK INTERAKTYWNY KOŃ NA BIEGUNACH WARSZAWA (1954633892) - Aukcje internetowe Allegro
Alberta Koń na biegunach duży z dźwiękiem (1951279112) - Aukcje internetowe Allegro
Ceny na Allegro wahają się między 50 a 449zł

Te, co teraz real ma w promocji za 139zł są za 86,70zł już z dostawą

gosienka - jak wysoki jest ten Wasz osiołek?;-)
Szukałam na Allegro i one wszystkie do siebie takie podobne

Interaktywny KONIK NA BIEGUNACH rży i rusza się (1908337582) - Aukcje internetowe Allegro (wersja brązowa;-))
DUŻY INTERAKTYWNY KOŃ NA BIEGUNACH MACHA OGONEM ! (1933788834) - Aukcje internetowe Allegro
KOŃIK INTERAKTYWNY KOŃ NA BIEGUNACH WARSZAWA (1954633892) - Aukcje internetowe Allegro
Alberta Koń na biegunach duży z dźwiękiem (1951279112) - Aukcje internetowe Allegro
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
elvie, ja zastanawialabym sie pomiedzy 2 i 4. No i mialabym nadzieje, ze jest jakis wylacznik, bo ciaglego rzenia nie zdzierzylabym ;-)
elvie my mamy takiego jak w drugim linku - Julka sama się na niego wdrapuje - ma dźwięki w uszach jsię je uruchamia i jest to dzwięk ograniczony czasowo - mój tata kupil go Julce w zeszłym roku na święta w biedronce - teraz też są.
a ten za 249 - może i wygląda bardziej jak koń - a nie zabawka, ale chyba jeszcze jest za duży na drobną Lenke
a ten za 249 - może i wygląda bardziej jak koń - a nie zabawka, ale chyba jeszcze jest za duży na drobną Lenke
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Elvie moje chłopaki konika mają identycznego w funkcjach jak ten z 2 linku. Ja jestem zadowolona. Koń rży tylko jak się ten guziczek w uchu naciśnie i potem przestaje 

reklama
Nata - a orientujesz się po ile te konie z linku nr 2 w Biedronce?elvie my mamy takiego jak w drugim linku - Julka sama się na niego wdrapuje - ma dźwięki w uszach jsię je uruchamia i jest to dzwięk ograniczony czasowo - mój tata kupil go Julce w zeszłym roku na święta w biedronce - teraz też są.
Podziel się: