reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

A ja z innej beczki, szukam jakiejś fajnej, najlepiej dwustronnej narzuty na sofę, którą tu u małej mamy. Sofa ciemnobrązowa psuje efekt kolorowego pokoju, więc trzeba ja jakoś zakamuflować;-)

reklama
Aniez u nas też prezenty raczej konkretne właśnie tylko na święta.My cały rok zbieramy do jednej skarbonki dwuzłotówki z przeznaczeniem na prezenty świąteczne potem całą kwotę dzielimy dla każdego po tyle samo i robimy sobie nawzajem drobne prezenty:tak:
Najbardziej mnie tylko przerażają prezenty dla dzieciaków z naszej bliskiej rodziny w sumie 6 małych i dwójka dużych dla których najtrudniej znaleźć coś ciekawego z drugiej strony nie ma nic piękniejszego niż błysk w oku obdarowanego dziecka więc jakoś damy radę :tak:

Nooo... wlasne dzieci i podworko to jedno, ale jak rodzine dorrzuce to tez sie robi maly tlum ;-)

Elvie- i juz wiesz dlaczego ja z Kuba w sklepach nie bywam, pomijajac jego nadpobudliwosc... oczoplas murowany i jek 'mamuuuusiuuuu...' ;-)
Z kapa nie pomoge, kiedys mielismy ten sam problem, ale w Agacie kupilam koc ze Spidermanem i z bani ;-) sluzy do dzis.

Czym się sugerować kupując małej konika na biegunach?
Ceny na Allegro wahają się między 50 a 449zł:szok:
Te, co teraz real ma w promocji za 139zł są za 86,70zł już z dostawą:cool2:

gosienka - jak wysoki jest ten Wasz osiołek?;-)

Szukałam na Allegro i one wszystkie do siebie takie podobne:sorry: Posortowałam wg popularności i wybrałam wstępnie takie:
Interaktywny KONIK NA BIEGUNACH rży i rusza się (1908337582) - Aukcje internetowe Allegro (wersja brązowa;-))
DUŻY INTERAKTYWNY KOŃ NA BIEGUNACH MACHA OGONEM ! (1933788834) - Aukcje internetowe Allegro
KOŃIK INTERAKTYWNY KOŃ NA BIEGUNACH WARSZAWA (1954633892) - Aukcje internetowe Allegro
Alberta Koń na biegunach duży z dźwiękiem (1951279112) - Aukcje internetowe Allegro

elvie my mamy takiego jak w drugim linku - Julka sama się na niego wdrapuje - ma dźwięki w uszach jsię je uruchamia i jest to dzwięk ograniczony czasowo - mój tata kupil go Julce w zeszłym roku na święta w biedronce - teraz też są.

a ten za 249 - może i wygląda bardziej jak koń - a nie zabawka, ale chyba jeszcze jest za duży na drobną Lenke

Elvie moje chłopaki konika mają identycznego w funkcjach jak ten z 2 linku. Ja jestem zadowolona. Koń rży tylko jak się ten guziczek w uchu naciśnie i potem przestaje :tak:

reklama
elvie my mamy takiego jak w drugim linku - Julka sama się na niego wdrapuje - ma dźwięki w uszach jsię je uruchamia i jest to dzwięk ograniczony czasowo - mój tata kupil go Julce w zeszłym roku na święta w biedronce - teraz też są.

a ten za 249 - może i wygląda bardziej jak koń - a nie zabawka, ale chyba jeszcze jest za duży na drobną Lenke
Nata - a orientujesz się po ile te konie z linku nr 2 w Biedronce?

Do góry