Dziewczyny przekazuje wam pozdrowienia i buziaki od EAGLE :-):-) bardzo za nami tęskni, mają kupić nowego laptopa, więc jest szansa ze po Mikołaju się do nas odezwie:-) u nich wszystko dobrze, ona rośnie a dzieciaczki rozrabiają:-)
zyrrafko - pozwoliłam sobie przekazać eagle cudowną wiadomość i z całego serca ci gratuluje!!!:-)
o to super! bo mi jej brakuje okropnie

ona ma termin na początek marca chyba jakoś,co?
kurcze powiem, Wam że się stresuję myślą o porodzie chyba jakoś bardziej niż z Jagodą... No i jeszcze nic nie mam praktycznie

wszystko co brakuje dla dziecka i dla mnie <i łóżko dla Jagody> miałam kupić za chorobowe, które powinnam dostawać z ZUS już 3mc, a teraz zanim oni się pokapują co i jak w mtym ZUSie to 2mc zanim jakąkolwiek kasę zobaczę:-( trochę się tym załamałam:-(
a ja faktycznie weszłam zobaczyć czy
Lenka się odzywała po rezonansie, ale nic nie widzę poza aferą,ale przepraszam - nie będę się mieszać w tą dyskusję... A powiem tylko - odnośnie urzędowych spraw - że mi się nie należy wychowawcze ani rodzinne,bo UWAGA: jesteśmy za bogaci o 1,76zł:-)

teraz z tego szydzę, ale się nieźle powkurzałam kiedy się p tym dowiedziałam, no ale trudno nic z tym nie zrobię