reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
he he he oki jakos zamotana jestem ;-)
Jade na dwoch forach rownoczesnie
Tak z nudow .....bo seksik byl wczoraj a dzisiaj to mi sie myc nie chce

ja posprzatałam w kuchni zmywarę wstawiłam a teraz piję herbatke mietową bo mnie naszło
ja to jestem egoistka jak już wiedziałam,ze jestem w ciąży to odrazu seksu mi się odechciało
cały czas mam to wypominane

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Roszpunko- ja już przeczytałam- gratuluję :)))

Tygrysku- jest Twój Kłapouchy, ale musi dzisiaj wyjechać far far away i wróci dopiero jutro, więc nie gniewajcie się.

Piąteczko- zapewne przesadzasz, a teraz to jesteś usprawiedliwiona, bo fasola też potrzebuje dużo witamin. Jeśli masz wyrzuty sumienia to zajadaj warzywa i owocki- np. marchewkę, jabłko, suszone owoce...

Katy- proszę o wsparcie! Lorelain fiksuje i mówi, że my jej tu nie zauważamy.

Głuptasie o mnie pamięta w zasadzie tylko Tygrysek- piąteczka za co jestem jej ogromnie wdzięczna :)

gosia- witamy!!!

anaber boski... :)

Losiczko- a jak Ty się czujesz? przeszło choróbsko omijając Twoje drzwi?

Ilonka- jak Jasiu?

przepraszam z góry- ktoraś pisała o grzybku (chyba anaber) no więc ja na ostatniej wizycie nie miałam stwierdzonego ale podejrzenia jakieś były i na wszelki wypadek zapisał mi globułki. nie mówił, że są przeciwskazania do wspólżycia, a wręcz kazał dzialać, bo pęcherzyk w dobrej formie. Później przeczytałam ulotkę gdzie nie zlaecalo się, więc z tych sprzeczności wybralam opcję lekarza :) No i dwa tygodnie męczyłam się z paskudztwem, które ze mnie wypływało w kolorach cytrynowych... a teraz mam nadzieję, że jest już ok i wszystko w porządku do tego stopnia, że następny cykl będę się starać... jupi...

WITAM

ROSZPUNKO GRATULACJE GORACE I SZCZESLIWEJ CIAZY
:-):-):-)

KAROLCIA W SUMIE MOJEGO WIRUSA ZALATWILAM WIT C A WIEC JEST OK A JA TERAZ WCINAM GRZANKI Z SEREM JAK MI CHOLERCIA TALIA NIE CHCE ROSNAC OD CIAZY TO NIECH ROSNIE OD JEDZENIA HA HA :-p:-p:-p
JA OCZYWISCIE DZISIAJ ZNOWU PRZY MASZYNIE ALE BEDE TU ZAGLADAC

roszpunka:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

losiczka
mój m zauważył w sobotę , że cyce mi urosły- chociaż ja tego nie widzę- raczej brzuszek- i na buzi się zaokrągliłam.

karolinko wracaj szybciutko

anaber nu nu! M zapewne baaaaaaaaardzo obużony

Roszpunka :-):-):-) super gratulacje !!!

karolinko lekarz specjalnie mi nic nie zapisał ze względu na dzidziusia aby mu nie zaszkodzić, naszczęście jeszcze mi to tak nie dokucza tylko troszkę. przemęczę sią aby było tylko wszystko ok.

Piąteczka obużony może nie ale docinki strzela a teraz jeszcze ten grzybek się pojawił więc żadna przyjemność jak dla mnie:-(
losiczko w takim razie miłej pracy :sorry:

ja mam dziś wypad na shoping :-p musze się zbierac bo zaraz teściowa do mnie wpadnie i jedziemy razem;-) zakupy z teściową hmmmmmmm nie wiem czy to dobry pomysł hehehhe ale zobaczymy.paaaaaaaaaaaa

reklama
Hej
Roszpunka GRATULACJE ale sie ciesze .............kolejna mamusia :tak:
Moze w koncu i nas dopadnie :-D
Karol-in-a ja juz wczoraj do Lorealain pisalam , mam nadzieje ze sie do nas odezwie i juz nie bedzie tak myslec :tak:
Ilonka jak tam synio .....lepiej???:-)
Anaber co ty tak w nocy buszujesz???:-D Ja jestem nocny marek ale ty mnie wczoraj pobilas :tak:

Ja zmykam do pracy zerkne do was pozniej a noz widelec ktoras sie pokusi na wczesniejszy test i wyjda II :-) bo z tego watku nie wolno na dlugo uciekac :tak:

Do góry