reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam w niedzielne popołudnie

Kasiulka, Lena dziękuje w imieniu Karolki za życzenia:-)

arica powodzenia w działalności:-), fajniusie te akcesoria:-)

milusia zaraz lecę na zamknięty

lena znalazł się kolczyk?

izia niestety nie pomogę. sama się głowię co kupić siostrzenicy na 18kę oraz dla 6 i 5 letnich siostrzeńców.

Asnecja witaj:-), co u Was słychaC?

milusia pochwal się zdjęciami:tak:.

Ostatnia edycja:
hej,

ma któraś z Was rowerek biegowy dla maluszka??? Tesciowa chce kupic Natankowi pod choinkę i nie wiem jaki wybrać, czy drewniany czy aluminiowy, czy z hamulcem czy bez itp?? mozecie coś polecić??

Witam w niedzielne popołudnie

Kasiulka, Lena dziękuje w imieniu Karolki za życzenia:-)

arica powodzenia w działalności:-), fajniusie te akcesoria:-)

milusia zaraz lecę na zamknięty

lena znalazł się kolczyk?

izia niestety nie pomogę. sama się głowię co kupić siostrzenicy na 18kę oraz dla 6 i 5 letnich siostrzeńców.

Asnecja witaj:-), co u Was słychaC?

milusia pochwal się zdjęciami:tak:.
niestety nie;(

hej,

ma któraś z Was rowerek biegowy dla maluszka??? Tesciowa chce kupic Natankowi pod choinkę i nie wiem jaki wybrać, czy drewniany czy aluminiowy, czy z hamulcem czy bez itp?? mozecie coś polecić??
Ja nie doradze bo jestem przeciwna takim rowerkom:)

brrrrrrrrrrrrrrrrr nie dość że od dłóższego czasu u nas jakieś wichury którym się nie dziwię bo w zimie to u nas częste choć nie aż tak silne to jeszcze dzisiaj leje jak z cebra i zaczyna grzmieć jak w upalne dni w lecie szok jak się nie odezwę już dzisiaj to znaczy że chatę mi zwiało :wściekła/y:
nawet tak nie pisz!
ja to strasznie się boję!

Nadika- je bede kupować drewniany bez hamulca z tym ze kupowanie teraz na wiosne jest troche bez sensu. Przy tego typu rowerku trzeba bardzo dobrze dopasować go do wzrostu dziecka..

reklama
Do góry