reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Gry i zabawy czyli czas wolny naszych dzieci

Ula ja dałam makaron ale i zestaw do gotowania olastikowe garnki itp...ale szał już minął:-Dznowu muszę coś pomyśleć...może właśnie ozdoby świąteczne...popatrze jutro te linki co dajecie

reklama
Dziewczyny odkryłam takie hity dla dzieci że hoho:-)

Nursery Rhymes :-) Asia oszalała na ich punkcie!!! najlepsze są te nowsze teledyski z 2010 roku. Młoda chyba polubiła wszystkie, które widziala, a jest ich sporo, nawet niektóre starała się śpiewać, ale najbardziej, najbardziej przypadły jej do gustu "Miss Polly had a dolly" , "The wheels of the bus", "Baa, baa, black sheep" i "Twinkle, twinkle little star":tak: jeszcze wszystkich nie obejrzałyśmy a na yt jest tego pełno.
A zasnęła przypadkowo hehe przy "Rain, rain go away":-D

Tu link do piosenek
ABC Song - YouTube

Ostatnia edycja:
wczoraj zajelam troche mala, bo bardzo sie nudzila. najpierw powycinalam trojkaty z zielonego papieru i przykleilam na kartke jako choinke, a potem powycinalam kolorowe gwiazdki i bombki i mloda je naklejala na choinki.

a pozniej wzielysmy 3 szyszki, klej taki lejacy (u nas nazywa sie PVA glue), brokat sypki i kleje z brokatem w tubkach (10 sztuk opakowanie za £1 w funciaku) i przerobilysmy szyszki na choinki. najpierw klej napedzelkowalysmy na szyszki, posypaysmy sypkim brokatem i robilysmy bombki i ala lancuchy z tego kleju z brokatem w tubkach.

moze wam sie tez bedzie chcialo. mloda piala z zachwytu.zdjecia kiepskie bo z telefonu

Załączniki

• IMAG0595.jpg
    IMAG0595.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 68
  • IMAG0596.jpg
    IMAG0596.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 81
  • IMAG0597.jpg
    IMAG0597.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 65
  • IMAG0604.jpg
    IMAG0604.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 61
W leroyu jest zestaw do samodzielnego zrobienia - ozdobienia bombek , 10 bombek, klej i brokat za 19,90 bodajże tak mnie się nasunęło po obejrzeniu BanAny i Amelki dzieł

agrafko piękne choineczki! Wrzucaj więcej zdjęc Twojej coruni bo tak mało jej tutaj widac. Sliczna!

W leroyu jest zestaw do samodzielnego zrobienia - ozdobienia bombek , 10 bombek, klej i brokat za 19,90 bodajże tak mnie się nasunęło po obejrzeniu BanAny i Amelki dzieł

o o o Ana dzięki, juz wpisuję na listę zakupów!!!

reklama
Do góry