reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

Dziewczyny jeśli trzeba coś zmienic w liscie mamus to wysyłajcie wiadomosci na priv to poprawie np płeć :)
kto się jeszcze nie dopisał tak samo :)

reklama
Czarna poszlo do Ciebie na priv.
Przepraszam Was,ale mam humor taki ze sie wylaczam.W gorach snig spadl,u nas sie zimniej zrobilo,wiec pewnie stad to wszystko+nasze zmartwienia.
Dobranoc i slodkich snow!

Dobry wieczor, doczytalam szybko te pare stron, a teraz sie zbieram, bo za niecala godzine (+czekanie....) mam wizyte u lekarza, a jeszcze z pol godz trzeba na dojazd. Odezwe sie, jak juz bede w pracy, a wy w lozkach pewnie.
Dzis pierwszy dzien 19 tygodnia :)

dolegliwości? piersi mniej bolą i nie wymiotuję (od jakiegoś tygodnia). reszta bez zmian.
a z tych przyjemniejszych? codziennie w okolicach 23h nasz dzidziuś kopie jak szalony. kiedy mąż albo syn chcą poczuć - przestaje, żeby zacząć kiedy wezmą rękę. Mąż się śmieje, że udaje, ale ja dobrze wiem, że nasze dzieci są złośliwe po nim:)

linii na brzuszku nie mam i nie miałam z Bartim, ale pępek jest prawie płaski:) i kudłaty:)

WIKASIK - będzie wspaniale, napisz jak po wizycie:)

no i choinka już oprawiona "rozprostowuje się" po pobycie w siatce a później ubieranko:) uwielbiam ten zapach świeżo wniesionej choinki do domu,od razu poczułam święta:-)

Ja dolegliwości nie mam żadnych. Czuje się rewelacyjnie cały czas. Piersi czasem delikatnie bolą,ale ledwo zauważalne to. Kreski na brzuchu jeszcze nie mam. W poprzedniej ciąży miałam ale chyba później mi się pojawiła,w 20 którymś tyg.

Jestem. Dopiero teraz! Poranek sie okazal beznadziejny! Mialam wizyte na 7:30 - maz potwierdza, bo byl przy ustalaniu i slyszal. Na miejscu bylismy pare minut po czasie, w dodatku nie moglam znalezc, gdzie to jest w szpitalu... Okazalo sie, ze dlatego, ze poczekalnia byla za wielkimi ZAMKNIETYMI (calkiem, za zamek) drzwiami, ktore otwieraja od 8 rano... a pierwsze wizyty sa o 8:45 i taka godzina dla nas byla w systemie. Normalnie czulam sie jak idiotka, zaplakana idiotka w dodatku. Ale nadal wiem, ze kto inny namieszal. Tylko nie wiem, jakim cudem,skoto o 7:30 to wszystko zamkniete na 4 spusty.

Na szczescie z dzieckiem wszystko ok, ale ile lez i nerwow bylo to moje. Ok, ide do lekarskiego watku ;)

Witam Majoweczki!

Wikasik
nie ma sensu sie stresowac,ale wierze ze zle Ci z tym.Glow do gory,najwazniejsze ze macie sie dobrze i ze widzialas dzieciatko :tak:
Zanetaa to u nas odwrotnie i V i Leo teraz jak tylko czuja ze Tatus sie zbliza do brzuszka to odzywaja sie dokladnie pod miejscem "ciezaru"-reki czy glowy-godziny wierecenia sa podobne ok.22-23,potem 5-6rano i po slodkim,to najwiecej i najwspanialej ;-) Aktualnie teraz tez mi przekazuje wiadomosci alfabatem morsa i dziekuje za sniadanko:-p

Dzien dobry dziewczynki przepraszam ze mnie nie bylo ale mam egzaminy dalsze przed soba i siedze nad ksiazkami nie mam kiedy wejsc do was tutaj ale od poniedzialku to sie zmieni :-)

reklama
Cześć Dziewczynki!
Ja zaraz jadę odebrać wczorajsze wyniki - trzymajcie kciuki, żeby tym razem były już dobre:tak:.
Pozdrawiam WAs gorąco i do później:)

Do góry