reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

czesc megi, moge Cie kawusia poczestowac, dawaj do nas ;-)
juz myslalam ze nikt tu nie luknie z rana ;-)

edit:
no dobra sama siedziec tu nie bede, narx

Ostatnia edycja:
reklama
dzien dobry
ja sie wogule dzis nie wyspalam..dawid zasnal o 21 a o 22-30 juz sie obudzil marudzil kopal:szok:niewiadomo o co mu co mu chodzilo zasnal ze mna i potem znow co jakis czas kopal marudzil..meczyl sie bo sucho wnosie mial..woda morska nie pomaga chyba trzeba zainwestowac w dobry nawilzacz powietrza choc u mnie grzejniki sa wylaczone..wiec dziwne..
ja tam bigosu nie robie mama zrobila dobry wiec luzik.moze na weekend zrobie juz krokiety i zamroze i mniej roboty bedzie w tygodniu..
larvunia widze ze choroby to was nie opuszczaja:-(pewnie juz zmeczona tym jestes:-(

witam

Ja dziś urtlop mam:-)
Młodego zostawiłam w domu, żeby z nim trochę posiedzieć.
Śniadanie już zjadłam, kawkę wypiałam.

Hey hey;)

Ja się witam z kawusia. Kurde Larvunia witaj w klubie, Izka gil i kaszel w nocy, a przeciez w niedzielę mam jechać...Pomalowałaś aniołki? Mi coś przeszło.... hehe ja to mam taki słomiany zapałl...

Aneteczka fajnie ze urlop.

Megi bigos, Marzenka krokiety;) Mniami, ja pojadę to bedzie roboty uuuu juz to widzę;) Wigilia na 10 osób w sumie.

Uciekam. bede za chwilkę.

no tak, polazlam sobie to sie dziewczyny znalazly ;-)
Katgen nie pomalowalam... ciagle schly. Tzn juz widze moge dzis pomalowac... i chyba jak mloda zasnie to dzis to zrobie :tak:
jednak jedziesz wczesniej...hmm... moze to i dobrze :tak: ZDROWKA!
Aneteczka odpoczywaj i rekalsuj sie z synkiem :tak:
marzenko czesc

Witam
Ale tu sie swiatecznie zrobilo:)
ja juz po kawce z Ciasteczkiem:)geby sie nie zamykaly- efekf mojego siedzenia w chacie jak nie ma do kogo sie odezwc hehe
Larvunia Katgen a czym je bedziecie malowac?jakies speclalne farby sa czy czym?
Future ja nie ogladalam. za to wylam wieczorem jak przeczytalam o lipcowce 2011. nie znalam kobiety ale zostawila 2 dzieci i to jedno takie male, meza...ja to nie moge takich rzeczy czytac, pozniej spac nie moglam. niby kompletnie obca osoba ale teraz wszystko mnie rusza.
Aneta odpoczywajcie:)moj dzisiaj nie chcial isc znowu do przedszkola.
Marzenka Rafal przyszedl do mnie o 6 rano dzisiaj powiedzial ze juz nie chce spac i ze mnie kocha :Dostatnio ma faze na kocham Cie i na ja Ciebie tez :Dsto razy dziennie hehehe ale jakie to mile jest:blink:
Ania to teraz pilnuj dzieci zeby zdrowe byly to moze pojdziemy gdzies w przerwie miedzy swietami a sylwkiem. no juz raz na pol roku mozna na spacer pojsc nie ?:p

blond zwyklymi plakatowkami no nie bede specjalnie kupowac niczego a nawet nie mam jak wyjsc nawet. Ewentualnie zobacze jak bedzie efekt marny po farbach mazne je jeszcze lakierem do paznokci bezbarwnym bo patrzalam mam jeszcze ;-) Nie mam nic innego w domu...
a dzis bede robic cd to co w galerii dzis pokazalam ale ciiiiiii bo neimoge glosno bo to dla bliskich ;-)

edit:
mozna tez chusteczkami udekorowac tzn jajo beltasz i smarujesz sukienkę i klade chusteczke (taka dekorowana np efektem kwiatow) i przyklejasz na aniolka... ale tez nie mam kurde...

edit 2:
fajnie ze wypad udany dziewczyny... fajnie Wam ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry