reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
fifka: juz tak robilismy, ja wypisywałam swoej on swoje i te co sie pokrywały mieliśmy sie zastanowić, ale potem iona zaczą móci do brzucha Julka i koniec, zebym była zdecydowana na jedno imie to bym przy nim obstawała a tak sma nie wiem czego chce.
Cłopiec miał być Natniel i nie zmieniałmbym zdania- moze za 2gim razem bedzie jak sie zdecydujemy :-)
Bo ja bym chciał jakieś niewiadomi jakie imię ,ale zeby nie była znowu zbyt wymyslne :tak: i weź tu dogódź babie ;-)

fasolka: a no własnie jeszcze nazwisko musi pasoeać, zeby takch głupot nie było jak podajesz przykłady

Mojego jedzenia ciąg dalszy, jem sernik który piekłam i wyszedł pyszny - będę nie skromna, i jem pijaka, tez dobry ale nie jestem wielbicielką maku, ale co tam od nowego roku zaczynam jesc zdrowo wiec sie musze najesc :-)

Mój mąż jest instruktorem nauki jazdy. I czasem mi czyta imiona jakie maja kursanci, a zwłaszcza dziewczynki. Ma właśnie Dżesikę, Dżasminę - tak się pisze jak napisałam :-) Jamajkę i jest jeszcze jeden dziwoląg, ale nie mogę sobie przypomnieć.
O jest Żanetta

Ja odkąd przyszłam do pracy, to już nie mogę się doczekać powrotu do domu, kiedy to zrobię sobie zieloną herbatkę i do tego wpierniczę struclę makową i tartę z jabłkami, a wyszły mi w tym roku niebo w gębie. Piernik tez był pyszny, ale wigilii nie doczekał

reklama
Tak w biusciastym temacie to mnie strasznie piersi bolą nawet jak chodzę...

spoko przyzwyczaj się, bo to raczej nie przejdzie, a będą dni, ze będzie tylko gorzej :-) Ja mam czasem tak dzień, ze w pracy ide do toalety, zdejmuje bluzke i stanik i je chłodną woda przykładam bo nie mogę wytrzymać.

Do góry