reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

no no dziewczynki szalejecie do końca z zakupami, ale trzeba przyznać i tygrysek Angel i Mini ze słodkimi pajacykami, no i Atan mimo gigantycznej już wyprawki tata nie wytrzymał napięci i dokupuje :-D

a ja czekam na moje zakupy z allegro powinny w tym tygodniu być oj będzie dużo tego na raz :-):-):-), a uświadomiłam sobie właśnie że nie mam dla siebie do szpitala jeszcze koszul (ze 2-3 muszę dokupić) szlafroczka, kapciuszków i jakieś klapki pod prysznic się przydałyby... i pewnie jeszcze o czymś zapomniałam

kremy, zasypki i inne kosmetyki będę kupować po temacie w szkole rodzenia, pewnie się czegoś dowiem mądrego co mi pomoże w zakupie bo na rynku jest tego wszystkiego dużo za dużo :-D

reklama
Miało nie być, no ale sie nie dało. H&M, Zakochałam sie ;-)

Zobacz załącznik 423811Zobacz załącznik 423812

A to az sie prosiło, H&M mama 5 funtow z 25 :O
Na lezaco tak nie wyglada a fajne, M/L ale jest dobre i po porodzie na wiosne do dresa i parku jak najbardziej ;-)

Angel my polujemy na ten sam zestaw - tyle, że u nas same rozmiary powyżej 80 były :-) jest przesłodki i mój M sam go wypatrzył co za tym idzie napewno zostanie zakupiony :-D

Mini sowy supernackie :-) Wy to macie rękę :-)

Atan chyba napad na pepco był - tam chyba widziałam te kompleciki :confused::confused::confused: ślicznie, różowo nam się zrobiło :-)

A ja po wyjściu od lekarza szturmowałam galerię - wstyd ale nawet piżdamy nadającej się do szpitala nie miałam - ale wszytko kupione...a jutro przyjdą koszulki z allegro i szlafroczek - ale to już bardziej porodowo - ja to tradycjonalistka jak do szpitala można to spodnie i bluzka być musi - nie ma chodzenia z gołymi nózkami ;-) i jeszcze Małej Księżniczce kupiłam czapeczkę na wyjście ze szpitala i sweterek - czyli Księżniczka ma wszystko oprócz kosmetyków, ręczniczka i kocyka do spzitala ale w razie gdyby to Tatuś to w ekstremalnym tempie kupi :-D

Mini, Angel, Atan wypasione zakupy :)

Jaka to jest radosc kupowania, ja mialam tyle ciuszkow po Misce i dostalam po dzieciach brata i siostry meza, ze nie wiem kiedy Mala zdazy to zalozyc, ale i tak jak widze cos pieknego to sie nie moge powstrzymac, bo tak sobie pomyslama, ze to nie fair, zeby druga kruszynka miala wszystko uzywane, wiec tez ma troche nowych zakupow

a ja mam pytanie co do herbatek wspomagajacyh LAKTACJE?
bo ja poprzednim razem nie uzywalam, ale slyszalam, ze sa bardzo fajne
ktos uzywal, moze mi cos doradzic, bo jak przejrzalam w necie to jest ich cala masa z roznych firm? czy ktores sa naprawde dobre?

reklama
wow ale szalejecie z zakupkami :-)

K&M a nie obawiasz sie, że będzie Ci zimno w ramiona? Bo koszulki super :tak:

Almasta ja piłam herbatki z Hipp (ale te do parzenia w saszetkach, a nie granulowane) nie wiem na ile wzmagały laktacje, bo i bez nich na brak mleka nie narzekałam, ale piłam je głównie z tego powodu, że miały mieszankę ziół wspomoagająca działanie brzuszka malucha ;-) na allegro znalazłam ostatnio jakies herbatki i kwy eco na laktacje - ciekawe czy dobre

Do góry