reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
A mi sie tak spodobala Angelowy tygrysek ze chyba sama dzisiaj albo jutro popedze do h&m tylko pytanie czy w tym naszym polskim bedzie:-)

angle zalezy co ta myszke mickey mam z ebay, czesc z disney store, czesc z asdy ( tez maja disneya rzeczy) i chyba szary komplecik z kroliczniem tesco , a tego tygrysa pajaca z car boot-u
ciesze sie ze wam sie podobaja :p

Mata i Ivi dziekuje za odpowiedzi :)
w takim razie bede eksperymentowala z herbatkami i zobaczymy jak mi pojdzie, bo ostanio bylo bardzo ciezko ... tak wiec moze te psychologiczne wspomagacze pomoga :)

tunia -są, są...sama kupowałam juz jakiś czas temu:-)))) w dodatku trafiłam na dzień promocyjny i zaplaciłam 14.99zł :p

reklama
Angel my polujemy na ten sam zestaw - tyle, że u nas same rozmiary powyżej 80 były :-) jest przesłodki i mój M sam go wypatrzył co za tym idzie napewno zostanie zakupiony :-D

Mini sowy supernackie :-) Wy to macie rękę :-)

Atan chyba napad na pepco był - tam chyba widziałam te kompleciki :confused::confused::confused: ślicznie, różowo nam się zrobiło :-)

A ja po wyjściu od lekarza szturmowałam galerię - wstyd ale nawet piżdamy nadającej się do szpitala nie miałam - ale wszytko kupione...a jutro przyjdą koszulki z allegro i szlafroczek - ale to już bardziej porodowo - ja to tradycjonalistka jak do szpitala można to spodnie i bluzka być musi - nie ma chodzenia z gołymi nózkami ;-) i jeszcze Małej Księżniczce kupiłam czapeczkę na wyjście ze szpitala i sweterek - czyli Księżniczka ma wszystko oprócz kosmetyków, ręczniczka i kocyka do spzitala ale w razie gdyby to Tatuś to w ekstremalnym tempie kupi :-D
na pepco i na smyka ;-)

sliczne macie zakupy ;-)

Do góry