reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
Mini to poczekam aż wkleisz i dzisiejsze:)

Atan a ta Twoje Amelka zdąży wszystko ubrać? powinnaś miec bliźniaki:)

Agusia ile kostiumow.. tygryski, myszki, misie...
Angel też tygryska pokochał. czad rampersik...

Amandla w oczach mi sie kreci od tych wzorow i kolorów...

............

a ja dziś kupiłam płyn do prania z Auchana ... Ślicznie pachnie i jest testowany dermatologicznie . A d tego tani jak barszcz :-D

kochana jak ja to uznalam ze Amelki ciuszki jak raz wypiore to wiecej prac nie bede musiala ;-) wiec moze wszystko założy choc raz ;-) zobacze ile tego jest jak w koncu bedzie komoda w pokoju to wtedy bede miec podglad na ciuszki wiesz ja duzo nie kupilam maz tez nie az tak duzo jest na starsze dzieciaczki takie 6 miesieczne i roczne nawet wiec jak sie urodzi ciuszkow zadnych nie musze kupowac ;-) na strychu sa posegregowane rozmiarami od 56-96 w sumie chyba jesli sie nie myle ;-) wiadomo ze najpierw chyba tylko siatke 56,62,68 wypiore a reszta zostanie na strychu narazie czekam na urlop meza bo wszystko z pokoju znika i beda panele i potem stanie lozeczko i komoda i wtedy bede mogla zaczac wielkie pranie ;-)

Śliczne te Wasze ciuszki i super zakupy. A ja mam takie pytanie z innej beczki: kupiłam w Smyku śliczne pajacyki - czy pod pajacyk trzeba zakładać body czy na gołe ciało się je nosi? Mama trzylatki pyta - ale przy Młodej jakoś nie kupowałam w ogóle pajacyków. Jak ubieracie Maluchy na wyjście ze szpitala?

ja zakładałam pajacyk na body . Pajacyk ma napki na całej długości i mogą być trochę za zimne i nieprzyjemne żeby zakładać na gołe ciałko

miotlica ja pod pajaca bede zakladac body z krotkim rekawkiem jakos nie wyobrazam sobie tego zeby pajaca na gole cialo zalozyc.
Nie mam ani jednej pary spiochow:-)wiec pajace i body to moje polaczenie.
A na wyjscie ze szpitala to wiadomo body pajac jakis grubszy i kombinezon.

tak jest. i u nas body (przez glowke zakladane)... a na to pajac..
chyba, ze na leb dostane w szpitalu i zaczne kombinowac;p

reklama
roznie bywa tunia. :p

aaa. nie wiem jak u was w tesco... ale u mnie promocja na Lactacyd...dwa opakowania emulsji po 200ml kazde za 14 ...czy 15 zł.

Do góry