reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

reklama
Marta są takie dni w życiu każdej kobiety ..... :-D:-D:-D
mnie mój też dzisiaj podniósł ciśnienie ale na krótko ;-) teraz każdy siedzi przed swoim monitorem
dostałam dzisiaj wypłate i aż mi się lepiej zrobiło :tak: , ech szkoda że to nie co miesiąc ,no ale za jakiś czas mam nadzieje że coś znajdę
za to w poniedziałek ide na wyprzedaże :-D:-D:-D

O matko, co to za anomalie?!?!?! zamiec sniezna ze nic z okna nie widac i burza z piorunami jednoczesnie.... nowosc jakas... chyba pora isc spac... :-)

Martolinka a strój dla Antka wymyśliłaś?

u nas cały dzięn świecilo słońce jak w środku lata na zmianę ze śniezycami. Głowa mi pęka

była baba ja ja w pracy.
D nie dał się w pole wywieść.chciała całą kasę z kaucją że NAm odda najwyżej..akurat...dostanie bez kaucji i musiała się na to zgodzić.jeszcze za free niektóre rzeczy naprawiał a ta się czepia byle gówna.jak fajnie że już ostatnie 2 dni tu.

lecę do D bo umiera,przeziebiony i pije mleko z miodem:-D

u mnie megawyprzedaże w Biedronce aty dzieciecych i przemysłowych..jednym slowem mydło i powidło:-D

Witam wieczorowo, ja właśnie uspałam moje dziecko :szok:
strasznie przezył ten moj powrot do pracy po miesiacu przerwy :szok:
dzisiaj to było jakies "wymuszanie'", ale on sam nie wiedzial czego chce :szok:
wykonczył mnie, ale to juz za mną :eek: moze jutro bedzie lepiej
rano wstajemy przed 8 zeby sie wyrobic na basen do trójmiasta
no i mąż w koncu jutro wraca :-p

Mama trzymam kciuki, niech bedzie po twojej mysli, bo widze ze jeszcze masz nadzieje sie dogadac, musi byc dobrze tak czy tak

No wszystkie baby śpią :biggrin2:! Zapuściłem "Kota filemona" Jagoda zasneła w 5 minut Dobrusia w ponad godzinę i trzeba było dolewkę mleka robić. Miriam wróciła z randki i też już śpi ale u niej ta senność to chyba chorobliwa, trzeba znów jej krew zbadać.

Nie ideałem nie jestem, po prostu pracuję w silnie sfeminizowanej instytucji, dobrze że mam 2 kolegów w pokoju bo wym pewnie już szydełkował. Chyba coraz mniej testosteronu produkuję, zacząłem się wzruszać na komediach romantycznych.:-)
Ideałem to jest kolega Jarek ale go kobieta skrzywdziła. Za fatwy był to cel.

Cholera znowu wieje. Na takie wieczory polecam Wam herbatki korzenne np Vitax
Herbata Owocowa z Korzennymi Przyprawami - Pomarańcza & Goździki [Vitax] - opinie o produktach spożywczych - Dziennik Konsumenta
albo inna z tej serii
lub Herbaciany ogród - Zimowy sekret (właśnie zaparzyłem jak któraś jest wokolicy to zapraszam)
lub Teekanne "Magic Moments" i "Winter Time".

Dobranoc

reklama
Ja nie śpie:-D dopiero Was nadrobilam:tak:

Mama bardzo wspolczuje:-(
Oby Ci sie wszystko ulozylo:tak:
Zyczę Ci tego z calego serca;-)

martolinka moj od kilku dni dziala na mnie jak plachta na byka:zawstydzona/y:
Malo tego, dzisiaj spi w innym pokoju:szok:
stwierdzil, ze na pewno bedzie chrapal bo zmeczony cholernie po calym tygodniu, ale ja Go w ogole nie slysze:-D

Nic, sama wylaczam laptopa i przykladam glowe do poduszki:tak:

Do góry