reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
juz przedostatnie zakupy :biggrin2:
mam dwa kocyki bawelniane IMG_0391.jpg plus jeszcze jeden wełniany hipis z martello ale jeszcze nie doszedl

i ostatnie ciuszki z next do 3 mcy...poznie licze na letnie zakupy:-)
IMG_0392.jpgIMG_0393.jpgIMG_0394.jpg
a buciki z calzedonii

nasz natan w 31 tc mial 45 cm i 1980 gram ;] tzn jak sie urodzil
to twój synek się urodził w 31 tyg?
MaMicurina fajne zakupy a ja się chciałam pochwalić, że byłam wczoraj w rossmanie i kupiłam wszystkie kosmetyki i artykuły higieniczne jakie maluch będzie potrzebował, a że ciuszki też już mam to zostało mi tylko pare pierdół dokupić jeszcze i będzie wyprawka gotowa, wózka jeszcze nie mam ale to dziadkowie chcą kupić ja już mam wybrany :happy2:
kupiłam też laktator ręczny LOVI dla siebie (znajoma mi polecała) za 80zł wygląda porządnie

Ostatnia edycja:
Bozienka a ja tam myślę, że nim się obejrzysz, to te większe ubranka, które pewnie masz teraz dla małej, staną się za małe ;-)

MaMicurina Olinek nie dość że przystojniak, to mama jeszcze zadba, żeby elegancki był :tak:

A przed chwilą właśnie przywieźliśmy w końcu łóżeczko - trzeba będzie je poddać maleńkiej renowacji, ale nawet sie kolorystycznie do belki w pokoju dopasowało. No i jak by nie było - za free. Pochwalę się, jak doprowadzę je do ładu - będę mieć zajęcie jak już uporam się z kurzem po gładzi ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry