reklama
Kasiurek1983
Fanka BB :)
nasz natan w 31 tc mial 45 cm i 1980 gram ;] tzn jak sie urodzilmini faktcznie ale ona wielkosciowo jest wieksza niz jak na swoj tydzienale o ile niewiem
MaMicurina
Ewstra
agus zakupy super a ten pozycioner jest boski-mam taki sam
Mamicurina kocyki przesliczne no i jakie piekne zestawy ubranek
Mamicurina kocyki przesliczne no i jakie piekne zestawy ubranek
renia1321
to twój synek się urodził w 31 tyg?nasz natan w 31 tc mial 45 cm i 1980 gram ;] tzn jak sie urodzil
MaMicurina fajne zakupy a ja się chciałam pochwalić, że byłam wczoraj w rossmanie i kupiłam wszystkie kosmetyki i artykuły higieniczne jakie maluch będzie potrzebował, a że ciuszki też już mam to zostało mi tylko pare pierdół dokupić jeszcze i będzie wyprawka gotowa, wózka jeszcze nie mam ale to dziadkowie chcą kupić ja już mam wybrany

kupiłam też laktator ręczny LOVI dla siebie (znajoma mi polecała) za 80zł wygląda porządnie
Ostatnia edycja:
V
villandra8
Gość
Bozienka a ja tam myślę, że nim się obejrzysz, to te większe ubranka, które pewnie masz teraz dla małej, staną się za małe ;-)
MaMicurina Olinek nie dość że przystojniak, to mama jeszcze zadba, żeby elegancki był
A przed chwilą właśnie przywieźliśmy w końcu łóżeczko - trzeba będzie je poddać maleńkiej renowacji, ale nawet sie kolorystycznie do belki w pokoju dopasowało. No i jak by nie było - za free. Pochwalę się, jak doprowadzę je do ładu - będę mieć zajęcie jak już uporam się z kurzem po gładzi ;-)
MaMicurina Olinek nie dość że przystojniak, to mama jeszcze zadba, żeby elegancki był

A przed chwilą właśnie przywieźliśmy w końcu łóżeczko - trzeba będzie je poddać maleńkiej renowacji, ale nawet sie kolorystycznie do belki w pokoju dopasowało. No i jak by nie było - za free. Pochwalę się, jak doprowadzę je do ładu - będę mieć zajęcie jak już uporam się z kurzem po gładzi ;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
nusia181
MaMicurina kompleciki super z NExta i te buciki. Bedzie mały przytojaniacha:-)
reklama
Podziel się: