reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Mini no to upolowałaś mega drogi kombinezon :p bardzo mi się podoba
Agusia hahah mały ziomal w dresie, boskoooo
MaMicurina no to elegencik będzie

Ja wylicytowałam tylko śpioszki 4 szt za UWAGA 1,75 haha niezła cena
ŚPIOSZKI - 4 SZT. (2022327297) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

I koniec, mam już wszystko nic więcej nie kupuję!!!
Żadnych ciuszków, zero !!
Tylko w marcu kilka kosmetyków i przybornik do łóżeczka ( właśnie laski czy Wy kupujecie takie przyborniki? czy są zbędne raczej? )
Ooo np taki
Przybornik do ŁóżeczkaAlmaBaby PRODUCENT (2045436088) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
to twój synek się urodził w 31 tyg?
tak dokladnie 31t2dni ...juz kiedys pisalam dlatego ja tak panikuje ze wszystkim :szok:

ja mialam przybornik ale sie go pozbylam bo na poczatku wszystko mialo swoje miejsce a potem po 2 tygodniach na kkomodzie gdzie przewijalam malego mialam wszytskie rzeczy bo mnie mialma przewijka -wedlug mnie zbedna rzecz jesli ma sie lozko sypialniane lub komode w sypilani gdzie dziecko sie polozy na kocu poprostu a jeden klamor mniej zwlaszcza przy malych pokojach i mieszkaniach ;]

Ostatnia edycja:
atomowka haha z ceną zaszalałaś :D tylko te koszty przesyłki psują całą frajdę z zakupów :no: a taki przybornik ja mam, ale czy się przyda to nie wiem, dostałam w komplecie, bo zamawiałam łóżeczko z pościelą i dostałam :-D

Ja mysle ze taki przybornik to bedzie nie potrzebny lepiej kupic jakis koszyczek i tam gdzie bedziesz malutkiego przebierac powkladac wszystkie rzeczy potrzebne u mnie tak jest:-)

mnie na allegro często koszty przesyłki nie przekonują...szczegolnie jak koszt przesylki większy niz sam przedmiot..:p

co do przybornika.. ja materiałowy mam gdzieś, ale nie mam zamiaru uzywac, bo się upaprać może raz dwa:p(maść itp)... ja bedę miała z boku łóżeczka doczepione dwa koszyczki piękne na akcesoria.. (przewijak na łóżeczko nakładany będziemy mieli- komódki brak, bo miejsca na tyle nie ma...tj..niby by sie znalazło,ale..nie lubię miec duzo nagracone. są półki z kartonami/koszyczkami:p)... a czemu koszyczki? bo są ładne, bo mozna latwo wyczyścić... w kazdej chwili mogę je sobie zdjąć... no i nie psują mi wystroju:p

zastanawialam się nad takim organizerem skoro przewijak mam nakladany na lozeczko..
Organizer na pieluszki Prince Lionheart

ale...nie. za drogi ten kawałek plastiku. psuje mi efekt... mieści mniej niż moje pikne koszyczki:p także... ja tam jestem za wyobraźnią i tworzeniem wlasnych przydatnych akcesoriów itd:)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny Wy ciągle szalejecie z tym ubrankowymi zakupami... ja już wiem, że nie mogę NIC kupić, bo mam jedną szufladę podzieloną na 2 części - w 1 części pieluchy tetrowe i flanele w drugiej zmieściłam się ubrankami i na tym koniec - brak miejsca

atomówka ja też zastanawiam się nad tym przybornikiem na łóżeczko, bo nie mam gdzie np. kosmetyków takich podręcznych wsadzić czy chusteczek(na komodę miejsca brak); w sumie Manta ma rację, że to się pewnie zaraz upapra ale jak znajdę jakiś fajny pasujący do tej fototapety z misiami to kupię
Manta jak znajdziesz jakieś fajne rozwiązanie "koszyczkowe" to daj znać, chętnie skorzystam :happy2:

Z Emilem miała tak poustawiane
......................

1. łozeczko+ochraniacze+komplet pościeli+ karuzela
2. do krotszego boku łozeczka ten przewijak drewniany z ikea dostwiony
(jest jeszcze wersja z jedna połeczka wiecej ale drozsza)
Zobacz załącznik 428246
na gorze tej półeczki był
---miekki przewijak z bokami (tez z ikea) przykryty frottą
Zobacz załącznik 428249
---na nim w rogu chusteczki nawilzone
---do połki na gorze po-przewieszane te dwa (fota nizej) pojemniki, stad te haczyki sa potrzebne i tam włozone 4-6 sztuki pampkow + linomag/tormentiol (bardzo podreczne rozwiazanie)
(na tej zasadzie co manta pokazała tyle ze za te w ikea (3 szt) dałam cos koło 20 zeta
(ja mam niebieskie, ten najwiekszy był na dole jako kosz na pampersiaki zuzyte)
Zobacz załącznik 428251
a połce dolnej
-pampki
- ten wysoki pojemnik z prykryciem miał woreczki w środku (30l)
i był na pampersy zuzyte (posikane)
z kupsztalem od razu "out" za drzwi
Zobacz załącznik 428251

-te pudełka na kosmetyki/waciki/duperele (na dolnej półce)
Zobacz załącznik 428250
.............................

Ostatnia edycja:
atomowka fajny ten organizer-choc ja tez chyba chce miec koszyczek jakis obok przewijaka.
dzis zamontowalismy przewijak i akurat jest miejsce na koszyczek albo dwa:tak:

reklama
atomówka my mamy taki przybornik, kupilismy, niestety bedziemy z malenstwem w jednym pokoju bo mieszkamy z tesciami wiec u nas każdy kąt się przyda i dla mnie taki przybornik wydaje się potrzebny, koszyczek również zakupilismy na komode tam w nim bedzimey trzymać pieluchy, chusteczki itp do przewijania.

Do góry