reklama
Kamilaedi. Inamorate,
Cieszę się, że Wam też przypadły do gustu.
A i przemalowali mi już ściany w pokoju małej na taki delikatny szary+ do tego biale mebelki+różowe i biskupio różowe dodatki. Jak już ogarnę pokoik to wrzucę fotę.
Cieszę się, że Wam też przypadły do gustu.
A i przemalowali mi już ściany w pokoju małej na taki delikatny szary+ do tego biale mebelki+różowe i biskupio różowe dodatki. Jak już ogarnę pokoik to wrzucę fotę.
MaMicurina
Fanka BB :)
MaMicurina,
Komoda i łóżeczko z Drewnostylu seria Bracelona zamówione, hurra tylko przeraża mnie czas oczekiwania do 6 tyg ups, no cóż.
A i zamówiłam takie słodziaki obrazki do małej do pokoju, Pan ręcznie maluje, tylko kolor niebieski zamieniłam na róż dla niuni co Wy na to?
lozeczko przyszlo po 2 tyg....komoda po 1,5miesiaca
cytrusowa85
MaMicurina zakupy z gustem, jak zwykle wszystko pierwsza klasa .. pieekne..
AAdka misie urokliwe
Agusia huśtawka świetna.. szkoda ze u nas takie drogie te "gadzety" są..
AAdka misie urokliwe
Agusia huśtawka świetna.. szkoda ze u nas takie drogie te "gadzety" są..
Perelandra
Aadka obrazki są super, kocham misie 
nusia181
Misie słodkie:-)
JA dziś mojemu pokazalam literki w necie. TAk mu sie spodobaly , ze chce zamówić. I tylko sie pytał dlaczego mu wczesniej nie pokazalam bo by przyszły w paczce:-)
Ale jakoś je wyślemy:-)
JA dziś mojemu pokazalam literki w necie. TAk mu sie spodobaly , ze chce zamówić. I tylko sie pytał dlaczego mu wczesniej nie pokazalam bo by przyszły w paczce:-)
Ale jakoś je wyślemy:-)
reklama
lejdis boskie te Wasze zakupy wszystko piekne - M. jak pokazałam mu literki to wiecie co powiedział... a czy Kacper nie trafi do swojego łózka jak nie bedzie mnial go podpisanego?
no i gadaj tu z takim ja tu sie rozczulam ogladam wybieram a on mnie tak... no i nie bedzie literek... ale za to kazał sam z siebie mi kołyske mierzyć bo materac trzeba kupic, zamowic rozstawic az w szkolu byłam, powiedziałam ze zmierze ok ale skladanie kolyski to robota na 3 min wiec zdazymy 

Podziel się: