reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Natusia no to wlatuj częściej do nas:))

Truskafffka hahahahaaa rwałabyś ????
dobrze,bardzo dobrze-ćwiczcie,trenujcie...kwiecień juz za pasem..
a potem to...owulka bedzie krzyczeć CHŁOPAKI!!! KTÓRY MNIE BIERZE hahahahaaaaa

reklama
Kinga no to oki!
juz &&& zaciskam ..może obu nam sie udało!
z tym,że Ciebie bolą (.)(.) a ja nie mam objawów..czasem w brzuchu zaciągnie...
śluzik białawy ,ale nie jakos dużo..

Krzysia najlepiej jak nie ma objawów! U mnie te cyce ale nie wiem widzisz czy to na fasolke czy na @.

kciuki zaciskam stale za nas!

Miłego wieczorku dziewczynki
jutro postaram się odezwać z rańca. :tak:

Cześc Dziewczyny witam Was gorąco bo na dworze mróz!!!!!!!!!!!!:-D Obejrzaławm wszystkie wykresiki i są piękne i obiecujące trzymam mocno kciuki:-)

Piranha ja w 1 ciąży dowiedziałam się w 12 tyg, że chłopczyk i już nie liczyłam na pomyłkę tylko oglądałam miniaturkowe ciuszki na małych mężczyzn:-) Nawet na kolejnych USG nie pytałam się o płeć bo chłopak i nie dopuszczałam myśli, że mogloby byc inaczej, więc proszę tu już w różowe regały na zakupy lecieć dla przyjemności:-) Dziewczyna to Dziewczyna a nad jakimi imionami dla Małej myślisz?

Dziewczyny mam pytanie tylko się nie śmiejcie, czy jest mozliwe, żebym zaszła w ciążę pomimo stosowania prezerwatywy? Tzn jaka jest szansa. Bo może ja już sobie wmawiam ciążę, ale temperatura wysoka mi się utrzymuje i mam śluz kremowy taki białawy gęsty. Może poprostu chciałabym byc bardzo już w ciąży i sobie wmawiam i wyszukuję objawów:-p z jednej strony chciałabym żeby los zdecydowal za mnie, a z drugiej strony trochę żałowałabym że nie wyprubowałam tych wszystkich naszych sposobów;-) Śle Wam buziaki i czekam niecierpliwie na test Kinga:-) mam nadzieję, że nie pomyliłam :zawstydzona/y:

Truskafffka hahahahaaa rwałabyś ????
dobrze,bardzo dobrze-ćwiczcie,trenujcie...kwiecień juz za pasem..
a potem to...owulka bedzie krzyczeć CHŁOPAKI!!! KTÓRY MNIE BIERZE hahahahaaaaa
ojjj tak tak...ślinka cieknie na twój widok, pewnie żebym rwała:-p

buhahaha dokładnie tak będzie ta owulka latać
ale ale..będzie będzie wołać do siebie dziewczynki!! hiehie

Kinga czekamy

Noemi
a pękła wam gumka?

Piranha jeszcze miałam pytać o tą wit. C bo teraz polecałaś inną-tą, tak? http://allegro.pl/witamina-c-1000mg-250-tabl-bioflawonoidy-i-roza-i2088201724.html
czemu?

Ostatnia edycja:
Truskaffka Dziękuję;* a ty masz te suplementy? myslisz, że uda mi sie je przełamać i połknąć w mniejszych rozmiarach niz są?:)) jej ale mam problemy co;):zawstydzona/y:
No i masz racje to co najprzyjemniejsze dla nas teraz wykluczone;))) wiadomo o co chodzi....:rofl2:hihi

ale specjalnie sprawdzilam ph po... u mnie tez sie sprawdza lactacyd zauwazylam ze slicznie mi ph obniza;) wiec polecam.

Noemi nie wiem jak przy prezerw.ale moja kumpela w pitatek ur sliczna zdrowa coreczke z wpadki - brala anty;) a tu niespodzianka;)

Mama ja wpadam do Was co dziennie baaa nieraz nawet częsciej ale jakoś nie mam o czym pisac a jak zaczynam pytac to nie ma konca;)))

asiuniak, trzymamy zatem kciuki w środę, na pewno nic się już nie zmieni w sprawie płci! O której masz wizytę? Mi lekarka powiedziała o córeczce po skończeniu 16 tc (czyli w trakcie 17 tc), w tą sobotę mam USG połówkowe i mam nadzieję, że nie będę już musiała suwaczka z powrotem na niebieski przerabiać ;-) ...nie chodzi o to, że nie chcę już 2 syneczka (bo zanim poznałam płeć Maleństwa to czułam, że to synek ...i byłam ogromnie szczęśliwa pomimo iż marzyłam po cichu o córeczce) ale już po prostu zbyt mocno zżyłam się już z myślą, że to dziewczynka :-) ...ale jednak był to skończony dopiero 16 tydzień więc nutka tej niepewności jest i nawet nad imieniem jeszcze nie rozmyślam ;-), lekarka wypowiadała się jednak o płci bez cienia wątpliwości.

monico, ja też pod koniec ciąży sprzątałam cały dom jak wściekła - to podobno instynkt wicia gniazda i hormony tak działają ;-)

taaaa a ten instykt wicia będę miała przez następne 3 tyg :-)

reklama
Natusia wiesz co, musisz sama ocenić co z połykaniem tabletek, duże są. Ja je łykam w całości, ale też nie mam problemów z połykaniem (bez skojarzeń hiehie). Myślę że jak cię przerazi wielkośc to możesz ciachnąć na mniejsze kawałki i po kolei połykać, jak Piranha pisze ;-)

Noemi no przez to czekanie, można sobie nieźle powbijać do głowy...ja na kwiecień czekam i się doczekać nie mogę:rofl2:

Do góry