reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Natusia dzięki za &&&
zdrówka życze ,oj-ospa wymęczy..

Pirania no własnie ten skok uświadomił mi ,że musiała owu być ..
a Ty moja droga w okolicach czwartku wypatruj listonosza;))

Czarodziejka-dziękuję

Jagienka witaj -ukochać dzieciaczki:)

reklama
noo..mam już luzy, to wam potowarzyszę na forum:-p

Piranha na połówkowym nie będzie niespodzianek, córa w brzuchu murowana:tak:

Mama05 ja przy ciąży z Matikiem, nie dość że nie odczuwałam żadnych objawów wczesnej ciąży, to nawet @ dostałam:-D lipny bo lipny ale był, po @ zapaliła się żarówka w głowie, że może jednak maluszek się zagnieździł...i na teść II piękne kreseczki się pokazały. Także spoksik...byle do 4 lutego
to ty jesteś w av?
Natusia biedny synek, zdrówka dużo życzyę
niestety nie wiem czy te suplementy można pogryźć, do smakowitych nie należą. Może przekroić i połykac po połówce? nie wiem...

Witam po południu
mama dzisiaj troche lepiej sie czuje niz wczoraj, ale całą noc snił mi się poród przez to moje samopoczucie wczorajsze

natusia, witamina C i Calcium Citrate są w tabletkach, B-Complex można kupić w 2 wariantach: tabletkowym i kapsułkowym. Myślę, że można takie tabletki pokroić na mniejsze kawałki i takie połknąć :-) Synek niech szybciutko do zdrówka wraca, będzie już miał to paskudztwo za sobą raz na zawsze!

Mama05, dzięki kochana!!!
t4415.gif

Truskafffko, dzięki! :-) Bardzo ładny wykresik, aż dziw bierze, że jeszcze pozytywa na teście owu nie było :-)

Ostatnia edycja:
Nastusia wspolczuje Ospy , paskudztwo jedne:dry: Oby szybko minela i nie zostawila za wiele blizn.
No i kurcze czarna dziure mam w glowie znowu:sorry2:
Piranha trzymam kciuki za usg 4go. Bedzie zdrowiutka niunia zobaczysz:tak:
Asiuniak witaj po przerwie. Kurcze jak to u kogos leci szybko. Ty bedziesz nastepna po nas jesli dobrze kojarze co?

Pirania nooo problemo ;)
a córa się potwierdzi-nie moze byc inaczej ;))

Kate to dobrze,że dzis lepiej ;)
jeszcze troszkę wytrzymaj..dzielna jestes kobietka.

Truskaweczko tak to moja fota..
a wykres faktycznie ...owu juz mogła by być..
Ty narazie obserwacje???
działasz od kwietnie-nic się nie zmieniło?

Pirania mam WIELKĄ prośbe jak znajdziesz chwilkę nie teraz nawet to podaj mi kochana linki tych suplementow w tabl. jakie mam zakupic Bede Ci OGROMNIE wdzięczna!!!!!:*

No i zobacze może uda mi się je pokonać czego się nie robi...;))hihi

Dziewczyny, ale mialam dziś sen... śniło mi się, że byłam w pokoju i był mój Oskarek i drugi synek leżał na kanapie;)) szykowalismy się do wyścia chyba...jej tak to przezywam że ąz boję się zacząć staranek żeby sie nie okazało że to jednka nie córeczka-tak jak Kosmo nie temu ,że bym go nie pokochała ale.... wiecie o co mi chodzi najlepiej;))

Kate, ja leżałam od 27tyg ciązy do 38 więc Cie dobrze rozumiem, choć to bbyło moje pierwsze dzieciątko ty masz gorzej... Ale dasz rade słońńce zobaczysz:*** MY twarde jesteśmy babeczki:)))

Aneczka,
ty kochana sie relaksuj bo juz niedługo będziesz wparzona w swoją krolewnę a do tego jeszcze chłopcy;) ale wiesz chciałabym byc na Twoim miejscu:))

I robie testy owu i ph tylko nie ejstem z nich zbytnio zadowolona bo maja az 3 pola nullka miala super ze jest 1 pole i sie zmiania w nim kolor au mnie musze az 3 kolory interpretowac, no niby mam ok 4,5-5ph po orgazmo mam az 7!!!:szok:tragedia. Ga

Gal kiedy uzywaz Replens i ten drugi zapomnialam jak sie pisze;/ zakupilas na allegro? moglabym link?:)

Truskafffko, dzięki! :-) Bardzo ładny wykresik, aż dziw bierze, że jeszcze pozytywa na teście owu nie było :-)
a wiesz że mnie też dziw bierze:-p i tak czekam na tą drugą kreskę..wczoraj taka blaaaadziuuuuchnaaaa wyszła ta druga...
aż właśnie miałam pytać, może ja źle robię te testy:baffled:
robie je w okolicach 22, 2h wcześniej nie piję, mocz wlewam do pojemniczka, zamaczam pasek nie przekraczając tego miejsca kontrolnego, trzymam aż się zamoczy i wyjmuję..

bawiłam się też trochę mierzeniem temperatury...niesamowite jak mi skacze. Np dziś 36,3 po 10min mierzenia o 6 rano, potem wstałam na moment i poszłam dosypiać i jak wstawałam o 7:40 to miałam 36,5 po 4 minutach mierzenia

Kate łoo sny o porodach raczej przyjemne nie są:szok:
Mama05 mówisz...oj to ja bym cię rwała jakbym facetem była
u mnie nic się nie zmieniło..teraz seksimy się na całego ...ale bez wpuszczania plemników do bram raju:-D
także sobie obserwuję to moje ciało i przygotowuje, żeby było zwarte i gotowe do akcji w kwietniu...

reklama
JESZCZE JEDNO NAJWAŻNIEJSZE..... CHOĆ SIĘ CZESTO NIE UDZIELAM ZA TO CZYTAM WSZYTSKO NAWET 2 DNI;))) TO UWAŻAM ŻE JESTEŚCIE SUPER!!!!!!!! DZIĘKUJĘ, ŻE JESTEŚCIE I ZAWSZE ZNAJDZIECIE CHWILĘ ŻEBY ODPISAĆ DORADZIĆ CZY POCIESZYĆ ... ;***** Dla mnie to bardzo ważne bo nie mam z kim tym porozmawiać a wy o nic nie pytacie po prostu jesteście....:))))

no to tyle jak na razie;)))

Do góry