reklama
truskafffka
Fanka BB :)
noo..mam już luzy, to wam potowarzyszę na forum
Piranha na połówkowym nie będzie niespodzianek, córa w brzuchu murowana
Mama05 ja przy ciąży z Matikiem, nie dość że nie odczuwałam żadnych objawów wczesnej ciąży, to nawet @ dostałam
lipny bo lipny ale był, po @ zapaliła się żarówka w głowie, że może jednak maluszek się zagnieździł...i na teść II piękne kreseczki się pokazały. Także spoksik...byle do 4 lutego
to ty jesteś w av?
Natusia biedny synek, zdrówka dużo życzyę
niestety nie wiem czy te suplementy można pogryźć, do smakowitych nie należą. Może przekroić i połykac po połówce? nie wiem...

Piranha na połówkowym nie będzie niespodzianek, córa w brzuchu murowana

Mama05 ja przy ciąży z Matikiem, nie dość że nie odczuwałam żadnych objawów wczesnej ciąży, to nawet @ dostałam

to ty jesteś w av?
Natusia biedny synek, zdrówka dużo życzyę
niestety nie wiem czy te suplementy można pogryźć, do smakowitych nie należą. Może przekroić i połykac po połówce? nie wiem...
Piranha
natusia, witamina C i Calcium Citrate są w tabletkach, B-Complex można kupić w 2 wariantach: tabletkowym i kapsułkowym. Myślę, że można takie tabletki pokroić na mniejsze kawałki i takie połknąć :-) Synek niech szybciutko do zdrówka wraca, będzie już miał to paskudztwo za sobą raz na zawsze!
Mama05, dzięki kochana!!!
Truskafffko, dzięki! :-) Bardzo ładny wykresik, aż dziw bierze, że jeszcze pozytywa na teście owu nie było :-)
Mama05, dzięki kochana!!!

Truskafffko, dzięki! :-) Bardzo ładny wykresik, aż dziw bierze, że jeszcze pozytywa na teście owu nie było :-)
Ostatnia edycja:
AneczkaK
mama bambulinkow
Nastusia wspolczuje Ospy , paskudztwo jedne
Oby szybko minela i nie zostawila za wiele blizn.
No i kurcze czarna dziure mam w glowie znowu
Piranha trzymam kciuki za usg 4go. Bedzie zdrowiutka niunia zobaczysz
Asiuniak witaj po przerwie. Kurcze jak to u kogos leci szybko. Ty bedziesz nastepna po nas jesli dobrze kojarze co?

No i kurcze czarna dziure mam w glowie znowu

Piranha trzymam kciuki za usg 4go. Bedzie zdrowiutka niunia zobaczysz

Asiuniak witaj po przerwie. Kurcze jak to u kogos leci szybko. Ty bedziesz nastepna po nas jesli dobrze kojarze co?
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Pirania nooo problemo 
a córa się potwierdzi-nie moze byc inaczej
)
Kate to dobrze,że dzis lepiej
jeszcze troszkę wytrzymaj..dzielna jestes kobietka.
Truskaweczko tak to moja fota..
a wykres faktycznie ...owu juz mogła by być..
Ty narazie obserwacje???
działasz od kwietnie-nic się nie zmieniło?
a córa się potwierdzi-nie moze byc inaczej
Kate to dobrze,że dzis lepiej
jeszcze troszkę wytrzymaj..dzielna jestes kobietka.
Truskaweczko tak to moja fota..
a wykres faktycznie ...owu juz mogła by być..
Ty narazie obserwacje???
działasz od kwietnie-nic się nie zmieniło?
G
Gość 301
Gość
Pirania mam WIELKĄ prośbe jak znajdziesz chwilkę nie teraz nawet to podaj mi kochana linki tych suplementow w tabl. jakie mam zakupic Bede Ci OGROMNIE wdzięczna!!!!!:*
No i zobacze może uda mi się je pokonać czego się nie robi...
)hihi
Dziewczyny, ale mialam dziś sen... śniło mi się, że byłam w pokoju i był mój Oskarek i drugi synek leżał na kanapie
) szykowalismy się do wyścia chyba...jej tak to przezywam że ąz boję się zacząć staranek żeby sie nie okazało że to jednka nie córeczka-tak jak Kosmo nie temu ,że bym go nie pokochała ale.... wiecie o co mi chodzi najlepiej
)
Kate, ja leżałam od 27tyg ciązy do 38 więc Cie dobrze rozumiem, choć to bbyło moje pierwsze dzieciątko ty masz gorzej... Ale dasz rade słońńce zobaczysz:*** MY twarde jesteśmy babeczki
))
Aneczka, ty kochana sie relaksuj bo juz niedługo będziesz wparzona w swoją krolewnę a do tego jeszcze chłopcy
ale wiesz chciałabym byc na Twoim miejscu
)
No i zobacze może uda mi się je pokonać czego się nie robi...
Dziewczyny, ale mialam dziś sen... śniło mi się, że byłam w pokoju i był mój Oskarek i drugi synek leżał na kanapie
Kate, ja leżałam od 27tyg ciązy do 38 więc Cie dobrze rozumiem, choć to bbyło moje pierwsze dzieciątko ty masz gorzej... Ale dasz rade słońńce zobaczysz:*** MY twarde jesteśmy babeczki
Aneczka, ty kochana sie relaksuj bo juz niedługo będziesz wparzona w swoją krolewnę a do tego jeszcze chłopcy
G
Gość 301
Gość
I robie testy owu i ph tylko nie ejstem z nich zbytnio zadowolona bo maja az 3 pola nullka miala super ze jest 1 pole i sie zmiania w nim kolor au mnie musze az 3 kolory interpretowac, no niby mam ok 4,5-5ph po orgazmo mam az 7!!!
tragedia. Ga
Gal kiedy uzywaz Replens i ten drugi zapomnialam jak sie pisze;/ zakupilas na allegro? moglabym link?

Gal kiedy uzywaz Replens i ten drugi zapomnialam jak sie pisze;/ zakupilas na allegro? moglabym link?
truskafffka
a wiesz że mnie też dziw bierzeTruskafffko, dzięki! :-) Bardzo ładny wykresik, aż dziw bierze, że jeszcze pozytywa na teście owu nie było :-)

aż właśnie miałam pytać, może ja źle robię te testy

robie je w okolicach 22, 2h wcześniej nie piję, mocz wlewam do pojemniczka, zamaczam pasek nie przekraczając tego miejsca kontrolnego, trzymam aż się zamoczy i wyjmuję..
bawiłam się też trochę mierzeniem temperatury...niesamowite jak mi skacze. Np dziś 36,3 po 10min mierzenia o 6 rano, potem wstałam na moment i poszłam dosypiać i jak wstawałam o 7:40 to miałam 36,5 po 4 minutach mierzenia
Kate łoo sny o porodach raczej przyjemne nie są

Mama05 mówisz...oj to ja bym cię rwała jakbym facetem była

u mnie nic się nie zmieniło..teraz seksimy się na całego ...ale bez wpuszczania plemników do bram raju

także sobie obserwuję to moje ciało i przygotowuje, żeby było zwarte i gotowe do akcji w kwietniu...

reklama
G
Gość 301
Gość
JESZCZE JEDNO NAJWAŻNIEJSZE..... CHOĆ SIĘ CZESTO NIE UDZIELAM ZA TO CZYTAM WSZYTSKO NAWET 2 DNI
)) TO UWAŻAM ŻE JESTEŚCIE SUPER!!!!!!!! DZIĘKUJĘ, ŻE JESTEŚCIE I ZAWSZE ZNAJDZIECIE CHWILĘ ŻEBY ODPISAĆ DORADZIĆ CZY POCIESZYĆ ... ;***** Dla mnie to bardzo ważne bo nie mam z kim tym porozmawiać a wy o nic nie pytacie po prostu jesteście....
)))
no to tyle jak na razie
))
no to tyle jak na razie
Podziel się: