reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
uuu to się pochorowaliście :-(
pewnie wirusem się poczęstowałyście, jak na pizzę to chyba zbyt późna reakcja,nie ?
zdrowiejcie szybko :tak:

jagmar sterydy dostaje na zapalenie oskrzeli z podejrzeniem astmy oskrzelowej :-(

robię porządek w zdjęciach już 3 dzień, ale mam zaległości z prawie 4 lat :shocked2:

Natuśka ja tylko zamawiałam, odbierały Skrzat i Lilou więc ich trzeba się zapytać co dosypały :D chociaż w sumie Skrzat też się źle czuje to nie bardzo :D
Ishi wow powodzenia z fotkami!

jarzębinko i jak warsztaty ?
podobało się Kacperkowi ?
może się wybiorę za 2 tygodnie z moim starszym

Jarzebinka i jak teatrzyk??

byliśmy tylko 20 minut bo moje małe sąsiadki zaczęły marudzic, przez to Kacper nie miał osoby do pary ( a były zabawy w parach, takie sumo na wesoło) i tyle, ale zaczęło się fajnie: weszły dwie chinki nauczyły dzieci powitania po chińsku z ukłonem, potem własnie były zabawy w parach .... zapowiadało się fajnie, ale jak było to trudno powiedzieć, ale mam nadzieje, ze na kolejne tez mi sie uda wybrać.......:tak::-D:tak:

tutaj jest harmonogram:

http://poznan.miastodzieci.pl/wydar...stawienia-dobrego-teatru-w-miescie-wnetrz-brw

u mnie zdrowotnie jest OK...... Kacperek jadł całe kawałki, Kamil tez tylko końcówki.........

Ostatnia edycja:
Dziewczyny! zycze zdrowka dzieciom! bidulki :( ale powiem wam, ze chyba jakis wirus jest, bo mnie tez jakos mdli i dreszcze przechodza, jakies paskudztwo znowu atakuje! ja chetnie dodam jakas fotke, ale nie wiem jak :))) przepraszam, ze bez polskich znakow, ale mały spi mi na rekach :/ i przepraszam, ze po lebkach, ale jakos kiepsko sie czuje :( ale wieczor z M. udany :))) pozdrawiam :)))

U nas teraz przyszła pora na męża, też jest połamany i wymiotował. Z tym, że on nie przyjmuje do wiadomości choroby i twierdzi, że coś mu zaszkodziło.
Zdrowiejcie szybko.

lilou Niestety cieplejsze zimniejsze nie odnosi skutku, on je o 20 a zasypia o 21
wiec nie wiem ja glodna klasc spac i dac jej jak zasnie?

Ishi To rzeczywiscie brak szans ne reanimacje :)

jagmar Jedzenie u nas w domu to ciagla walka.

Tygrynka Pozdr dla S.

skrzat Pozdr dla B i ciebie.

na-tuska Pewnie jak masz kase to idz prywatnie.
Oby udalo sie wam wysc calo ;)

Ja czuje sie juz nieco lepiej i mam nadzieje ze wszystkim szybko przejdzie :)

Krklisz dobrze że już lepiej, oby minęło do końca :) a grzechotką Oliwki Sebuś się doskonale bawi :D zapraszamy po odbiór, jak będziemy wszyscy zdrowi :)
Jarzębinka dobrze że Kacperek ok, o niego się bardzo martwiłam bo on przecież normalnie całe kawałki wcinał i prosił o jeszcze :)) super te teatrzyki sie zapowiadają w marcu! bo za tydzień to faktycznie warsztaty, jak dla starszych..
MajkaK a używasz może picassy? jak nie to w edycji zaawansowanej odpowiedzi masz opcję zarządzaj załącznikami i chyba tam się dodaje, sama już nie pamiętam odkąd na picassie jadę :))
Sebastian od 19:10 śpi.. biedny z lekką gorączką.. wymordowany, dobrze że babcia wpadła z rosołkiem to parę łyżek zjadł, a tak to przez cały dzień jeszcze tylko trochę marcheweczki, pół ziemniaka i pół banana.. biedulek mój..

tygrynka - postaram się pokombinować, na swoim kompie miałam picasse i korzystałam, ale na kompie męża są tylko mega, hiper zaawansowane "technologie" ;))) i picassy nie ma, a nie chce mu nic instalować, bo to jego narzędzie pracy i tylko mi wypożycza łaskawie :)))) zobaczę co da się zrobić :))) buziaki dla twojego synka biedaczka!

Dziewczyny trzymajcie się, dzieci na pewno wrócą szybko do sił (one na szczęście szybciej zdrowieją niż my - dorośli :))!

reklama
Mam nadzieję, ze się uda i zdjęcia ze spacerku na Sołaczu się załadują :))))
Jest "rzeczka" z kaczuszkami, oryginalna rzeźba i na końcu ja z synkiem na mostku :)))

Załączniki

• bb1.jpg
    bb1.jpg
    44,6 KB · Wyświetleń: 35
  • bb2.jpg
    bb2.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 38
  • bb3.jpg
    bb3.jpg
    56,6 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
Do góry