malinka1980
Fanka BB :)
Czesc Dziewczyny, wstyd sie przyznac, ale ja jeszcze chodze z pizamach
u nas dzis tak okropnie-szaro, mgliscie i nieprzyjemnie, ze nic sie nie chce. a ja kraze tylko miedzy komputerem i lodowa
Milego dnia Wam zycze!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
obudziłam się o 4.00 i zażyłam w popłochu tabletkę następną wzięłam o 12 w południe mam nadzieje że nie zaszkodziłam dziecku.Kurcze ale ze mnie gapa jeszcze mi się nie zdarzyło zapomnieć mam nadzieje że wszystko będzie w porządku u mnie dzisiaj też szaro i smutno za oknem ale mam nadzieje ze pogoda się poprawi.Już bym chciała wiosnę w zimowej kurtce ledwo się dopinam a nie mam pomysłu na letnią ale chyba kupie jakiś grzybek na allegro używany bo przecież na dwa miesiące nowej kurtki nie kupię.Pozdrawiam i życzę miłego i spokojnego dnia.Ps zapraszam na grochówkę

Moim dzieciom to się w dupkach poprzewracało, ja w ich wieku mogłam sobie pomarzyć o takich zabawkach jakie one mają, a im ciągle mało i już w pokoju nie ma miejsca.
W zasadzie wszystkie spodnie ubiorę, ale tylko dwie pary przy siedzeniu mnie nie ugniatają w brzuch, no i jeszcze leginsy. Z bluzkami już trochę lepiej bo mam kilka dłuższych i takich tunikowatych, ale znów jak coś jest jaśniejsze to mój brzuch wygląda na dwukrotnie większy
.
. Miałam szczęście, bo młody do szkoły poszedł, a moj chłop na popołudnie
. Ależ się cieszył z takiego obrotu sprawy :-). Mam nadzieję że juz tak zostanie, trzeba korzystać, bo potem będzie trzeba uważać...
. O teściowej nie będę się rozpisywać, bo teraz mam złotą i wolę nie zapeszać, w każdej sytuacji trzyma moja strone a nie narzeczonego hehe. Moja była teściowa to cholera. Wiecznie gadanie że dziecko za cienko ubrane, że w domu raz przeciąg, raz nie wietrzone i dlatego Młody z katarem, a żołty pokój mojego dziecka jest okropny, bo ten kolor zniszczy mu oczy.... żal....