reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hehehe Jarzębinko to dzisiaj też wpadniemy ;) Zofik zrobi porządek w zabawkach. Dzisiaj się jej pytałam gdzie wczoraj była to mówi, że u pani, ja jej dalej opowiadam, ze siedziała w kartonowym domku z dziećmi się bawiła a ta że "pupę zrobiła" buhahaha. Kamilek szybko się zreflektował, że nas nie ma :) ahhhh te bajki wciągają...

Tygrynka, Firanka ludzie maja tupet. Jestem ciekawa, czy któraś z dziewczyn w dobrej wierze odebrała paczkę i przekaże ją tam gdzie trzeba czy jakis kradziej.

reklama
witam na chwilkę :-)
Lilou kciuki trzymam i życzę tylko dobrych wyników :-)
Tygryś ja jutro na teatrzyk nie dotrę ale po niedzieli będę czytać co potrzeba p.Zbyszkowi to jeszcze coś dorzucę :-)
An przyjemności w borach t. są piękne :-)
Firanko ale ci ktoś brzydki numer zrobił w głowie się nie mieści jacy ludzi potrafią być beznadziejni :baffled:

ja od rana latalm po bankach i w sądzie byłam ale chyba ostatnie sprawy są w końcu załatwione a od poniedziałku ruszamy z remontem już się boję !!!

tygrynka, firanka, jagmar - ludzie to mają tupet!! Jak mozna komuś potrzebującemu paczkę sprzątnąć, kłamać i w ogóle!!! Masakra jakaś!!! Myślałam, ze uda mi się dorzucić, ale dziś w aptece spotkała mnie niemiła niespodzianka.... Okazało się, ze nasz kochany rząd zastosował metodę, która ma "polepszyć" życie pacjentów i co 2 m-ce lista leków refundowanych ulega zmianie.. I tak, bebilon pepti nie kosztuje już 7 zł, tylko 13 z groszem (a nutramigen, który był już skreślony z listy kosztuje 3zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:).... Straciłam 2xtyle kasy, co zaplanowałam, w dodatku mąż pojechał do lekarza i też z receptami wróci :/:/.... Gdzie my żyjemy????? Aż musiałam sobie dogodzią i rodzynek się najadłam, SKRZAT - nie jem słodkiego - rodzynki to przecież owoce :))))))))))))))))) Zaliczyliśmy spacerek i teraz młody nyna (max. 30 minut, ale zawsze:)) Dziewczyny potrzebuję sprawdzonego sposobu na ciemieniuchę, już nie mogę sobie z tym poradzić!!!!! :)))) Help.... :)

kozaczino - przyjemności w tych bankach :)))) wiem jaka to masakra!!! :)))

Firana dzięki za to forum! Widzę że tu mnóstwo się dzieje. Ja nowa więc jeszcze wszystkiego nie ogarniam.
Może jakieś podpowiedzi gdzie można ciekawie spędzić czas z 18miesięcznym szkrabem...pozdrawiam wszystkie mamuśki...

Rogalowa my się jutro o 15 w brw na teatrzyku spotykamy możesz do nas dołączyć to jeszcze przy okazji dorzuciłabym kilka drobiazgów do paczki.

no i już po biopsji (znaczy byłam już o 11:30;) potem na zakupy, a teraz czekam na gościa:tak:Biobsja nie najgorzej no ale super przyjemne nie jest. za dużo lekarz nie mówił , mam się na razie nie martwić. w guzie stan zapalny i się powiększa.. no zobaczymy za miesiąc.

Jutro z Ishi na wgo jedziemy, chyba ze sto lat nie byłam, więc bardzo się cieszę, bo liczę na wiosenne zakupy:) a dziś w perfois zakochałam się w torebce, co oznacza że nie wytrzymam i ją kupię:tak:

MajaK no nie ma co komentować.. Polski rząd:/ pewnie za miesiąc znów coś się zmieni...:wściekła/y:

kozaiczino powodzenia z remontem! oby szybko i sprawnie.. macie ekipę już?? ja Lula na zmianę domku? odczuła ?

jarzębinko sorki za zamieszanie.. nie a jak czytanie ze zrozumieniem:-D

an a macie rodzinę w borach?

lilou - moja koleżanka miała też biopsję i była potem troszkę obolała, ale mówiła, że da się przeżyć, ale dla mnie i tak to mega wyczyn :)))))))))))))))))

Rogalowa my się jutro o 15 w brw na teatrzyku spotykamy możesz do nas dołączyć to jeszcze przy okazji dorzuciłabym kilka drobiazgów do paczki.

Bardzo chętnie ale niestety Majcie wzieła ciocia na noc i dopiero jutro pod wieczór ja odbieramy...Ale dziękuję za zaproszenie. Bardzo mi miło.

No Młoda śpi dzisiaj z sukcesem w 5 minut:) Miała jeden kryzys w ciągu dnia ale spacer o 17 dał radę:D
Teraz wieczor z mężusiem!
Lilou trzymamy kciuki za wyniki!
Kozaczino super że udało się pozałatwiać:)
Rogalowa witamy, z jakiej części Poznania jesteś?

reklama
Skrzat a jak wczoraj Basia zasnęła? Wczoraj M wziął ją autem do domu ja jeszcze pojechałam do biedronki i jak wróciłam do domu to młoda była po kolacji i w połowie kąpieli. Chwilę później było mleczko i nyny.

Do góry