reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Hej dziewczyny :)
to ja myślę żeby poczekać do poniedziałku aż paczki do nich dojdą (ale jak któraś chce coś wziąć jutro na teatrzyk to niech weźmie:)), zapytamy w poniedziałek Pana Zbyszka (ja pisałam na wątku pomocowym, widziałam że potrzebują też rzeczy dla żony - rozmiar 40, buty 38, a dla małego pieluszki 3) i do niedzieli się zbierzemy żeby przekazać Firance - co Wy na to?
Lilou powodzenia na biopsji!
Jagmar fajny czas na kolację :D
miłego dnia :)

hej hooo :)

Liloi powodzenia :) &&&

Tygrynka tez bym bylaza tym by czekac do przyszłego tyg i moze jakby ktos chciał kupic pieluszki to rozmiar 4?? bo z 3 szybko wyrosnie i nie potrzebnie zostaną?

emila dzisiaj zauwazyła kolxczyki:p chwyciała tylko na chwilkę po jej niechący pociągnęlam :eek: Filip mi zasnął 30 minut temu a miałamzaraz wychodzic ;/ musze jechac zawiesc dokumenty do przedszkola :dry: myslałam ze zapisy są przez neta a to sie okazało ze trzeba wniosek wydrukowac i zaniesc :dry:

miłego dnia kobitki, choc pogoda humoru nie poprawia :baffled:

Też tak myślę, bo pisali że maluch ma 2mies ale waży 7,5kg no i dużo paczek 3 ma dojść więc potem bez sensu zostanie z tyloma paczkami :) no i jedzenie dla nich też im się przyda, ja kiedyś w paczce do innej rodziny wysyłałam makarony, ryż, kasze, jakieś dania w paczkach, bo to ma najdłuższą świeżość, ale w sumie jak Firanka od razu zawiezie to można też coś innego kupić :)
Natuśka też wysłałam zgłoszenie Seby do przedszkola, bo słyszałam że system nie przepuści 2 latka, a poszło?? chyba że dalej nie będzie rozpatrywane... trzymam kciuki za Was!!

Witam się,
Lilou powodzenia i kciuki trzymam &
Jarzębinka dziękujemy za gościnę:D i przepraszamy za zasiedzenie!
Jagmar miło było bliżej poznać:)
Na-tuska gratki dla Emilki:)
My już po ćwiczeniach domowych, zaraz ubieram Basię i pędzę po paprykę bo muszę w końcu tego stroganowa zrobić! A potem czekam na przyjaciółkę:D Się cieszę że przyjedzie;) Już nie mieszka w Poznaniu i rzadko się teraz widujemy, ale jak już się widzimy to się rozstać nie możemy:D
My też raczej będziemy jutro na teatrzyku:)
Miłego dzionka!

ale fajnie ze sie spotkacie na teatrzyku my jedziemy jednak w Bory Tucholski mały nie będzie miał tam z kim się bawić i to mnie martwi bo w Garwolinie miałby kuzynkę o rok starsza i kuzyna o 3 lata i by miał się z kim bawić. Na święta mamy tam jechać. Ja coś tam też mam wiec mogę podrzucić jak będę kończyła prace w następnym tygodniu jeżeli zbieramy pomocne rzeczy na następną niedziele.

Musze spadac bo dziec mi marudzi ze nikt sie z nim niebawi

Hej
Lilou powodzenia na biopsji, ściskam kciuki. Gdzie się leczysz?

Ja też myślę, że możemy poczekać do poniedziałku z paczką bo widziałam, że dziewczyny już im powysyłały. Zawsze można sie dowiedzieć czy już dostali dzisiaj paczkę bo tak mi się wydaje, że w weekend i tak nie dojdzie. Jak nic nie dostana to się zorganizujemy na sobotę.

Jarzębinko ja skopiowałam tylko treść listu od P Zbyszka więc podejrzewam, że mały ma 10 tygodni.

Ok lecę młodszą ogarnąć bo się obudziła

Pewnie 10tyg bo na wątku pomocowym piszą że ma 2 miesiące :) mnie najbardziej wkurza to że ktoś się podpiął pod Firankę i odebrał rzeczy do Krklisz, normalnie nie ogarniam tego że ludzie takie rzeczy robią ://
An to podrzuć mi w tygodniu albo jakoś się zgadamy pod szkołą i odbiorę :) i przy okazji w końcu te kapsle wrzzucę :D

edit: o prosze, a Firanka już tu :D daj znac kto to był, mam nadzieję, ze żadna znajoma mama :/ głos oddany :)

reklama
Do góry