reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Tasha GRATKI!!!:-DOby się sprawdzila dziewuszka;*** NO i możesz przypomniec swoje staranka-jak to wygladalo?:)
Mama, pycha też uwielbiam te Michałki, choć ostatnio miałam kawowe i nie były dobre bynajmniej ja wole tradycyjne i białe;))
Piranha, no a najgorsze ze antyb.zamiast działać to po tyg stosowania nie wiadomo skad goraczka zaczela sie pojawic...cyrki normalnie. Zob.jak ta noc minie oby spokojnie...

reklama
witajcie ;)))
ja kończę kawę i o 9 jedziemy podpisać umowę ubezpieczenia auta bo choć may jeszcze ważną to od zakupu to niestety prawo jest takie,że jak dostaje się nowe blachy to z tą samą datą musi być ubezpieczenie..a że w czeoraj juz nie daliśmy rady załatwić to Tom umowił się z babeczką ,że papiery wypisała z wczorajszą datą w dziś spotkamy się w C. H.tam gdzie Orsay;)))) odbierzemy ubezpieczenie i zapłacimy..
a potem jedziemy z pomocą do tej rodziny o której Wam kiedyś pisałam.
tak więc nie pospalam sobie:)
ale wczoraj pourzędowaliśmy sobie -milusio było,oj milusio..i jak dobrze się spało:)))

no..to tyle u mnie ;)

Wam życzę udanej soboty,pogody ducha,smacznej kawy i....owsianki:))))))

Natusia jak synek???tak sobie pomyslałam,że jak On już 2gi antybiotyk leci to może podawaj Mu rano i wieczorem te prebiotyki....pamiętam jak Domi tak miał-powikłania po ospie-1 antyb...2 antyb...bo goraczka nie schodziła i zaczął robić maziste czarne kupki-zadzwoniłam do pediatry i od razu dostał zastrzyki 2razy dziennie przez 5 dni bo powiedziała ,że taka kupa oznacza ,że się wyjałowił....
z antybiotykami nie ma żartów niestety.....

Truskafffka czy Ty dziś masz wolne kochana??? czy dziś odpoczywasz???
przytulaski :)))

Bella a jak u Ciebie temperaturka????&&&&&

mykam na owsiankę i szykować ekipę :):)

Witaj Mama- ja tez juz zwarta i gotowa by zaczac dzien:))))
Ahh necisz mnie tą owsianKa:))))
Moja dzieciarnia tez dzis dluzej pospala..jakby czuli ze jest weekend.

WITAM:)

TASHA kciuki aby jednak była to
DZIEWCZYNKA &&& :)))))))
MAMA tak tak białe michałki mniamuska :))
CZARODZIEJKA a u mnie odwrotnie szybciej niż zwykle :D ;/ a jak się czujesz jakies zmiany zauwazyłas na plusie w tej diecie?

witam weekendowo!!!
dziewczyny jak myślicie, czy jeśli powtórzę usg za tydzień to nie zaszkodzi maluchowi takie częste prześwietlanie???
bo jednak chciałabym wiedzieć wcześniej dla własnego zdrowia psychicznego, czy 100% dziewuszka czy chłopczyk a do 6 kwietnia na pewno nie wytrzymam i zejdę zanim się dowiem:-D
pozdrawiam cieplutko

Daria - nie, żadnego testu nie robiłam, ani tego kupnego na płeć ani z kapusty, ani z sody, ani z obrączki
no ale ja nadal nie wiem na 100% kto u mnie mieszka...kurka siwa!!!

Daria - nie, żadnego testu nie robiłam, ani tego kupnego na płeć ani z kapusty, ani z sody, ani z obrączki
no ale ja nadal nie wiem na 100% kto u mnie mieszka...kurka siwa!!!

ja na twoim miejscu bym poczekala do tego 6 kwietnia to nie caly miesiac a nie masz pewnosci ze inny lekarz ci powie plec bo wiem po sobie jak dlugo musialam czekac na plec pierwszego dziecka;/ a ta lekarka powiedziala ze mi powie za miesac jak pokarze sie dzidzia to dla mnie byl szok;p ale i tak nawet jak mi powie to bede sie ciagle pytala czy jest pewna bo dla mnie wydaje sie szybko :-p a jak pojdziesz juz 6 to lekarka twoja napewno da ci 100% ze to coreczka :)

dzień dobry :)

ja w pracy, ale tylko do 13, a po południu jedziemy do przyjaciół posiedzieć:cool2:

Tasha super że dzidzia ma się dobrze :) Dziewczynkowo się zapowiada:cool2:domyślam się że ta niepewność dobija, do tej samej gin byś poszła za tydzień?jak masz z nią fajne relacje to może zadzwoń i spytaj po prostu ;)
i ja się podpinam podpytanie Natusi..jak konkretnie wyglądały wasze działania dziewczynkowe?

Daria mniaamii apetyczny kąsek, ja właśnie kawę piję i ojj przydałby się taki serniczek do kawki:-p

Natusia mam nadzieję że dziś lepiej z synkiem, tulę małego

Mama ciekawe czy przejdziesz koło Orsaya obojętnie dzisiaj:-D

Piranha weekend:cool2: przerwa w dniach klonach:cool2:

reklama
Witam sobotnio!

tasha, według mnie nic złego się nie stanie jak pójdziesz na USG za tydzień, bardziej maluszkowi zaszkodzi Twoje denerwowanie się z powodu niepewności co do płci :-), w pierwszej ciąży miałam bardzo często USG gdyż zdarzały się dziwne krwawienia i zawsze po nich jechałam do lekarki i ona na USG sprawdzała czy wszystko w porządku z dzidzią. Za tydzień będzie już skończone 16 tygodni a wtedy ciężko już pomylić chłopca z dziewczynką, ja tam bym się skusiła na Twoim miejscu :-)

natusia, jak synek?

Mama, no to kolejny "zabiegany" dzień się szykuje ...ale ja tam lubię takie gdy coś się dzieje, nie ma nic bardziej wykańczającego jak spędzanie każdego dnia w identyczny sposób (a niestety borykam się z klonami dnia codziennego od dłuższego już czasu ;-)). Uciekam na owsiankę :-), dotarł w końcu ksylitol więc dziś zapodam go zamiast cukru. Widzę z wykresu, że estrogeny się już troszkę rozszalały :-)

merylin, ale ślicznie tempka rośnie!

MissBella
, a gdzie Twoja tempka? :-)

Gal, Kinga, co u Was?

Pierogatko
, Kate, Monico, Aneczko i inne szczęśliwe mamusie - co tam u Was i Waszych pociech słychać?

Truskafffko, ano przerwa na szczęście! ...niestety większość tej przerwy spędzę pilnując sama Krzysia gdyż M będzie znosił tą tonę gratów z poddasza do kontenera ...wczoraj uświadomiłam sobie, że to przerażające iż wyjście na zakupy spożywcze czy nawet sprzątanie stały się dla mnie atrakcją ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry