tasha powiem Ci że czułam jakoś że może być taka sytuacja jak zaistniała, ale jesli nie widać tam siusiaka jak to lekarka powiedziała to pewnie nic w tej kwestii się nie zmieni już. I nadal trzymam &&&&&&&&&& choćby nawet do 6 kwietnia :-) i nie puszczę.
Przypomnij mi kochana jesli możesz czy masz już dzieci, bo się pogubiłam (rozumiem że staranka były na córeczkę)
Tusia ja robie testy Ph Mercka (najpierw wkładałam pasek do środka, ale czułam dyskomfort) i teraz pobieram śluz na palec i dotykam paska i odczytuje wg kolorystyki na opakowaniu. Tylko że paski Mercka mają jeden kolor a te inne chyba dwa.
Piranha pytanie do Ciebie mam z tych głupszych znowu
Czy są jakieś zakazy lub nakazy przed badaniami hormonów? Tzn co można a czego lepiej nie robić na dzień przed?
Przypomnij mi kochana jesli możesz czy masz już dzieci, bo się pogubiłam (rozumiem że staranka były na córeczkę)
Tusia ja robie testy Ph Mercka (najpierw wkładałam pasek do środka, ale czułam dyskomfort) i teraz pobieram śluz na palec i dotykam paska i odczytuje wg kolorystyki na opakowaniu. Tylko że paski Mercka mają jeden kolor a te inne chyba dwa.
Piranha pytanie do Ciebie mam z tych głupszych znowu