Malutka, juz pytalam jakis czas temu, ale moze nie zdazylas przeczytac - jak u Was sie Filip zachowywal jak szly mu zeby?
Nie mial apetytu? Jak spal w nocy? Chcialo mu sie pic? Goraczka?
I stosowalas ktorys z zeli czy nie bylo potrzeby?
Po dramatycznych kilku dniach, ze Kuba jeczal calymi dniami, od wczoraj jest super pogodny. Wiec nie wiem co jest na rzeczy, ale caly czas te zeby podejrzewam, ale nie wiem czy mam racje
Tak, czytałam Twoje zapytanie, ale po przeczytaniu 39 stron po prostu zapomniałam odpowiedzieć

Filip był bardzo marudny, słaby apetyt, rano zjadał tylko troszkę , dopiero koło południa wypijał więcej, chodził później spać niż zwykle, przestał sam zasypiać, pchał wszystko do buzi, ślinił się przeokropnie, pić raczej pił normalnie ,nie więcej nie mniej... Żeli nie stosowałam żadnych bo z doświadczenia wiem ,że te żele to tylko o kant d...;-)
Lekarz mi polecił
Dentosept A i z czystym sumieniem mogę to polecić

;-)
Nocki on na ogół przesypiał całe ale bywało i tak ,że się budził tak jak i teraz ale wydaje mi się ,że to było też właśnie podczas ostatniego skoku i po prostu się skumulowało to wszystko;-)...
Wiesz ciężko mi tak dokładnie powiedzieć ,bo on taki bardzo marudny to się zrobił na kilka dni przed przebiciem pierwszego ząbka ,a z tego co mi lekarz powiedział to on z ząbkami pod dziąsłami się urodził, marudny jest do tej pory i to podwójnie bo do zębów doszedł skok, zaraz po jedynkach dołączyły mu dwójki które już długo widać ale jeszcze się nie przebiły, dziąsła na dole ma tak spuchnięte ,że nawet dobrze tych jedynek nie widać tylko je czuć
A no i przy pierwszych ząbkach złapał zapalenie ucha więc był potrójnie marudny