• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2011

ja też kupiłam bobovite ale nie wygrałam. Ale będzie promocja u mnie w sklepie na deserki to kupie zapas.

kingolinka ja daje na oko, jak jest za rzadka to dosypuję. I spokojnie łyżeczką można. Ja zawsze robię konsystencje żeby była jak w słoiczku.
Kasia ty jak dostałaś hippa to co było w paczce?

reklama
elifit za rejestrację na stronie hiipp w klubie maluszka dostaje się łyżeczkę i mini poradnik żywieniowy. Mi w szpitalu dawali stos rzeczy do wypełnienia i za to właśnie dostałam paczkę w której był słoiczek i łyżeczka i bony zniżkowe do rossmana i bon do rossmana na odebranie kolejnej paczki w której był słoiczke i soczek

magnusik dostałam to samo ale sama zarejestrowałam sie na stronce w neciku;-)
Szymek zjadł kaszke ryzowa z butelki jupiii a teraz słodko śpi:-)
na stronie hippa? może im się skończyły zapasy. Kiedy dostałaś?

dziewczyny moje dziecię śpi za dnia po 3h drzemka :szok: Czemu tak? Bo ja tłumaczę sobie że nabiera sił po chorobie..

Hej laski. U mnie dzisiaj Hania marudzi. To chyba przez to,ze wczoraj bylo za cudownie. Spała przy mnie na lózku od 12:30-115, potem spacer na którym tak wyła,że nie wiedziałam co robić - za duzo snu? No i jak wrócilismy, to była spokojna i poszła spać o 21 i spała do 10 rano, bo zasłoniłam rolety i ją zmyliłam ;0 Co prawda wiekszosc czasu ze mna spala, ale ważne,że sie wyspaliśmy. No wiec dzisiaj na odwrót i maruda wiekszość czasu nie licząc spaceru. Eh jak nie urok to sraczka ;-)

Ewa współczuję, oby sie po badaniach wyjaśniło co i jak.

Elifit
ja też dostalam dzisiaj łyżeczkę. Wczesniej dostałam pakiet z Hippa gdzie była lyżeczka i jabłuszko ale nie było kuponów z rossmana - a pakiet dostałam,bo w szpitalu coś wypełniłam.

Witaski,
Ewcia kurcze tak mi przykro z powodu koleczek Emilci.Przykro mi,że się tak męczycie dziewczyny.Trzymam kciuki,aby w końcu ustalić przyczynę jej dolegliwości.

A ja dzisiaj poszalałam na zakupach,aż mnie nogi rozbolały,łaziłam 3 godz i o dziwo Gabrielek spał jak kamień,a teraz mam wyrzuty sumienia i boję się,żeby nic nie złapał w tym molochu i stąd moje pytanie czy bierzecie swoje dzieciaki do sklepów??
U nas piękna wiosna w środę ma być 25C,drzewka puszczają pączki,jakoś tak wcześnie w tym roku,ale co tam cieszy jak nie wiem co.
DZiewczyki mam pytanie do tych karmiących-jak to u WAs jest z okresem,bo ja nadal nie miesiączkuje i po pierwsze dobrze mi z tym,a po drrugie już zaczynam się zastanawiać czy to nie za długo.

lena ja @ do tej pory nie miałam, tylko plamienia trwające po 10dni :baffled:

moje dziecie sie wyspało i teraz marudzi
życzę więc wam dobrej nocy bez niespodzianek :tak:

Cześć dziewczyny :)

U nas dzisiaj pobudka po 7mej, ostatnio tak się budzi skończyło się spanie do 9 rano :-( U nas chyba następny ząb idzie i teraz chyba nie będzie tak łatwo. Wczoraj po południu nastał czas marudy i płaczki , nawet jak go rozśmieszyłam na chwilkę to zaraz ze śmiechu przechodził do płaczu. A ślini się okropnie trzy razy po południu go przebierałam bo bluzka mokra całkiem z przodu, śliniakiem się tylko bawi i ściąga :no: Zobaczymy jak będzie dzisiaj. Ale spacerek nam się wczoraj udał, pogoda super!!!! Za to dzisiaj z rana chmurzyska na niebie, może się rozejdą potem.

Ewa dobrze, ze Was w końcu na te badania wezmą i przebadają porządnie, może w końcu dojdą co z tym brzuszkiem i w końcu będzie lepiej &&&

Ja jeszcze @ nie miałam, wcześniej jakieś jednodniowe plamienie i tyle , tylko ze ja jestem na azali i tak jak malutka pisała to może przez to nic się u mnie nie pojawiło do tej pory, no i karmię jeszcze.

Mały się wije w bujaku, niedługo trzeba go będzie szelkami przywiązywać bo się zsuwa skubaniec :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry