• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2011

ale tu pustki:szok:
ja z rana bylam na siłowni a teraz mnie połamało i się wyprostować nie mogę, więc mamy wesoło, ja pokrzywiona a mąż z unieruchomioną prawą ręką:wściekła/y: i małe dziecko na głowie.
Dzieisja mieliśmy rozmowę z drugą potencjalną opiekunką tym razem starszą panią i jesteśmy bardziej na nia nastawieni, tylko problem w tym że nie do końca nas na nią stać:(

tzn jakie sa stawki u ciebie za opiekunkę u mnie min to 1500 zł

reklama
Ahoj,

dzis drugi dzien spania w osobnym pokoju.
Wczoraj pobudek bylo wiecej niz zazwyczaj, zobaczymy co bedzie dzis.

Herbata, jak sie mala zachowuje? Caly czas maruda czy placz? I jak w nocy? Bo chyba nocek sie boje najbardziej:sorry:
Ja jutro ide znow do pracy i sie dowiem ostatecznie czy mam po co wracac czy nie. Nie do konca nawet chce tam wracac, ale moge nie miec wyjscia.

Justys, a u Ciebie dzis lepiej? Czy maruder c.d.?

Co do glutenu ja poki co w ogole nie podaje. Miesa rowniez nie. Za kilka dni natomiast zaczynam mieszac MM 1 z 2

Hej :) U nas taka sliczna pogoda od kilku dni ze cale dnie spedzamy na swiezym powietrzu bo juz w weekend ma byc brzydko :( Wczoraj byl rekord temperatury w Szkocji w marcu!!!! Takze na necie nie mam czasu siedziec ale jak zacznie lac to wroce he he pozatym mloda zaczela mi sie dzis turlac i juz nawet na moment nie moge jej samej zostawic, jak dzis poszlam do toalety to ja znalazlam z zaklinowana pupa pod sofa!

Witam mamuśki.
Asionek u mnie podobna sytuacja z piciem, wszystko be i najlepiej nam jeszcze wychodzi ze zwykłego kubka, ale jeszcze nie tak dobrze jak u Was. Dałaś mi nadzieję że będzie lepiej, zresztą musi być, tylko cierpliwości trzeba.

U nas coś nocki gorsze, bo często się wybudza i musi spać z cycem, do tego kupki jakieś brzydkie, śluzowate, kwaśne i się zastanawiam czy z mojej diety coś nie tak, czy przy ząbkowaniu słyszałam że może tak być.
U nas też już czas łóżeczko obniżyć bo ostatnio mała sobie w nim siedziała i tak wysoko mi się wydało ma głowę że bałam się wyjść z pokoju, żeby nie wypadła. Na razie najbezpieczniej dla niej na podłodze.
Ostatnio pytałam Was o ten gluten na wątku jedzenowym, ale teraz tak nas mało na forum że się nie dowiedziałam. Dajecie już systematycznie? Mi jest potrzebna bezmleczna i bez owoców, żebym mogła dosypywać do zupki i której nie trzeba gotować. Jest coś takiego na rynku,specjalnie dla takich maluszków, czy zostaje taka tradycyjna ze spożywczaka?

spokojnie w koncu zalapie picie :) u nas szybko poszlo na szczescie ...
nocki tez rozne niestety , dalej gazy wrrr
co do kaszki to Nestle ma podobno taka wlasnie sypana do deserkow czy czegos tam :)

rzeczywiscie pustki niezle ...

Kasiadz oj chyba sie przeforsowalas ?? oby przeszlo szybko !!

Hejka:)

Herbata mój też dzisiaj zaczął turlanie, przychodzę z pracy a mąż mówi "patrz co on robi" a ten faktycznie leży na macie i za chwilę dwa obroty i już jest pod szafą. Dywan porządnie odkurzyliśmy żeby się po czyściutkim turlał a że jest taki mięciutki to myślę, ze sobie krzywdy nie zrobi:-) Cwaniaczek mały. A taki ruchliwy teraz, nawet na rękach nogi cały czas "latają" w powietrzu a buzia się nie zamyka, najczęstsze słowo to "niieee".

Maggie i co słyszysz małego z drugiego pokoju jak kwęka? Ja to się bym bała że go za późno usłyszę i mi się rozbeczy za bardzo i spać nie będzie chciał potem :eek: Masz elektryczną nianię ?

hehe, my wciaz czekamy na turalnie. Bedzie sie dzialo;-)
I tak Bisia, mamy video nianie kupiona glownie z mysla o wakacjach, ale teraz wykorzystujemy w domu i mamy podglad na malego pasibrzucha;-)

reklama
Fajna rzecz i przydatna na pewno ;-)ja spróbuję może w weekend wynieść się od małego na próbę i zobaczymy jak nocka minie.

Witam się z kawką z pracy, miłego dnia :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry