reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Witam,
U mnie dzisiaj ponuro i wietrznie za oknem, za to wczoraj bajka. Syn "wykąpał" mi się w oczu :laugh2: A mógł posłuchać mamusi żeby się tam nie bawić :-p

Co do lodów Gracjan, to ja uwielbiam te miętowe z czekoladą :tak: ich sorbetów jeszcze nie jadłam...dobre są te z zielonej budki, ale ichnich u nas w sklepach nie ma...jak znajdę to skosztuję :-)

Co do znanych ludzi to ja rozmawiałam z J. Machulskim. Bardzo przyjemny facet, akurat promował jakiś film z Kingą Preis w Dublinie :-) ale w moim miecie o celebrytów ciężko :-D

reklama
Nanulika po ukończeniu I trymestru będziesz wyczekiwała aby skończyć szczęśliwie II, a jak zaczniesz III to bedziesz miała stresa aby urodzić w terminie i oby wszystko było ok. Ja myślałam że jak będzę w 30tc to będę spokojniejsza o dzidzię ale jakoś mi to nie przechodzi. Chyba odetchnę jak już wrócę z dzidzią do domciu ze szpitala.

Ja sie mega zdziwiłam jak weszlismy do Koscioła na msze za P ciocie w tygodniu a tam Słowo Boze wychodzi i czyta Tracz :eek::eek::eek:

Jak lezelsmy w Cntrum Zdrowia Dzieck to krecili tam akurat 39,5 i oczywiscie stał i KAZIK:-)

A moj mąż widział "pedała od palikota" na lotnisku co nawet moje dzieci uwieczniły na rysunku ;-):tak:

aaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! Reni wróciła!!!!!!! o matko jak ona wygląda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dramat co nie>??? :-):-):-)

ja sie gubie szczerze mówiać , ale zaczelam liczyć tak jak lekarze :tak: Buziak bodajze wczoraj o tym wspominala ;)

i tak oto dzis mamy skonczony 30 tydzien i zaczyna nam sie
tydzień 31:tak:

tak mówa lekarze a własciwie to rozpoczynasz 32... No i Ty to sie lepiej przyzwyczajaj bo Twoje dzieci beda miały dwie daty urodzenia ;))
Wiek urodzniowy i krygowany, 1to kiedy sie urodza, 2 kiedy powinni ;))

Nanulinka -piałam juz kiedys, ze lekarze licza tygodnie skonczone a my ktory leci wiec zawse miedzy am a lekarzem jesttydz rónicy, a czemu u Was sa dwa to nie wiem ;))
Jesli masz 7tyg6dni - to masz 7skonczonych ale leci 8 ;))
Tygodnie licy sie o ost @ dla jasnosci ;))
w

wkur :wściekła/y: mnie juz to moje pisanie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Nanulika po ukończeniu I trymestru będziesz wyczekiwała aby skończyć szczęśliwie II, a jak zaczniesz III to bedziesz miała stresa aby urodzić w terminie i oby wszystko było ok. Ja myślałam że jak będzę w 30tc to będę spokojniejsza o dzidzię ale jakoś mi to nie przechodzi. Chyba odetchnę jak już wrócę z dzidzią do domciu ze szpitala.

Mam identycznie :-)

Buziak trochę się "seplenis" :rofl2: ale jeszcze rozumiemy treść którą nam chcesz przekazać :-D - nie denerwuj się bo złość piękności szkodzi :tak:

Mlodak miło mi że nie jestem sama choć lepiej by było być w grupie cierpliwie, spokojnie wyczekujących, no nie?!

Witam i ja:tak:
U nas dzisiaj pogoda sie pogorszyla :-( przez ostatnich kilka dni to ponad 20C bylo i piekne slonko a dzisiaj..... szkoda gadac.

A co do tych slawnych ludzi to u mnie wiekszosc ze swiatka sportu :

Artur Partyka - trzykrotny olimpijczyk (braz i srebro), trzy medele Mistrzostw Swiata:tak: - poznany przy okazji wspolnych zgrupowan Kadry Polski
Robert Korzeniowski - wielokrotny mistrz olimpijski, świata i Europy - poznany rowniez przy okazji wspolnych zgrupowan Kadry Polski

Irena Szewinska - najlepsza lekkoatletka w dziejach polskiego sportu - wielokrotnie wreczala mi jakies tam medale, nagrody itp
Aleksander Kwasniewski - wiadomo kto to:tak: W ustce podczas jakies wystawnej kolacji byl on i jego zona, wladze miasta jak rowniez grupa sportowcow z Ustki a w niej ja.

Ale musze sie wam pochwalic ze mialam ogromny zaszczyt jako 14letnia dziwczyna byc na prywatnej audiencji u Papieza Jana Pawła II w Wartkanie. Ta prywatna audiencja byla specjalnie zorganizowana dla sportowcow z Polski a ja jako najmlodsz zawodniczka mialam zaszczyt wreczenia Papiezowi upominku/prezentu ( jakas ksiega to byla) a Papiez polozyl mi swoja don na glowie i mnie poblogoslawil - to byl najbardziej niesamowity moment w moim zyciu:tak: usmiech z twarzy to mi przez kilka miesiecy nie schodzil:tak:.

A poza tym to w Ustce w sezonie co roku przewija sie masa gwiazd i gwiazdeczek takze masa tego:tak:

Ostatnia edycja:
Buziak trochę się "seplenis" :rofl2: ale jeszcze rozumiemy treść którą nam chcesz przekazać :-D - nie denerwuj się bo złość piękności szkodzi :tak:

Mlodak miło mi że nie jestem sama choć lepiej by było być w grupie cierpliwie, spokojnie wyczekujących, no nie?!

Oj zdecydowanie. Ale co na to poradzisz? taka już nasza uroda, że martwimy się zawsze, o wszystko i za wszystkich :-D

Ja mam to samo...najpierw myśli oby było już po USG genetycznym i będę spokojniejsza...i tak cały czas ten termin spokoju się oddalał. No to w końcu mówię, że jak będzie 30 tydzień to luzik...eehhheee...jeszcze chwilunia i będzie 30 tydzień, a ja wcale nie czuję się bezpiecznie, choć na pewno jakaś tam nutka niepewności odeszła...
Wiem, że spokój przyjdzie jak zobaczę niunię, utulę i dowiem się, że jest ok:-) choć tak czy tak teraz już zawsze będziemy martwić się o nasze maleństwa.

reklama
Ja mam to samo...najpierw myśli oby było już po USG genetycznym i będę spokojniejsza...i tak cały czas ten termin spokoju się oddalał. No to w końcu mówię, że jak będzie 30 tydzień to luzik...eehhheee...jeszcze chwilunia i będzie 30 tydzień, a ja wcale nie czuję się bezpiecznie, choć na pewno jakaś tam nutka niepewności odeszła...
Wiem, że spokój przyjdzie jak zobaczę niunię, utulę i dowiem się, że jest ok:-) choć tak czy tak teraz już zawsze będziemy martwić się o nasze maleństwa.

Tak sobie myślę, że państwo powinno kobietom wypłacać jakies odszkodowania za życie przez 9 miesięcy w szkodliwych dla umysłu warunkach. No bo przecież chwilami to oszaleć można od natłoku swoich głupich, czarnych myśli.

Do góry