reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

OLisia mam te 3-6 bo nie mysle, ze dziecko bedzie mniejsze jak 3 kg. Tzn na bank nie bedzie;-)
A pampersy mozna kupic w supermarketach, drogeriach, aptekach,nawet w mniejszych marketach przeciez.

Paulinka duze rozmiary ciazowe widzialas? Ja normalnie nosze XS-36 i w H&M maja rozmiar S dla ciezarnych, spdnie 36 ciazowe kupilam, wiec dla ciezarnych to nie tylko worki.
No ale ja juz nic dla siebie nie kupuje, kupilam juz 2 rzeczy na PO porodzie, tzn po dojsciu do siebie;) i wole kase przeznaczyc na letnia garderobe bo duuzo bede kupowac po takiej 9miesienczej przerwie ;-)

reklama
ja kupiłam te pampersy new born 1 paczkę 43szt ale do szpitala i tak nie biorę bo szpital daje dla malucha dosłownie wszystko

a co do picia wody to ja przed ciążą też nie byłam jakimś jej smakoszem ale odkąd jestem w ciąży to piję ją codziennie bo wiem że to dla dobra dzidzi no i wyników moczu też... moją ulubioną jest ustronianka z jodem bo ma delikatny naturalny gaz przyzwyczaiłam się już do niej butelkę dziennie piję na pewno plus inne napoje.

Ostatnia edycja:
Znalazłam kabel od aparatu więc wklejam zdjęcie łóżeczka Hanulki.Na razie stoi w domu moich rodziców w moim panieńskim pokoju.
No i mała rzecz którą tatuś sam Hani kupił.

Załączniki

• Obraz 074.jpg
    Obraz 074.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 82
  • Obraz 076.jpg
    Obraz 076.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 63
  • Obraz 073.jpg
    Obraz 073.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 52
nuta super łozeczko .. mam takie same tylko ze ciemne i z szuflada :-D rozpoznałam po tym misiu na ramie :-)

Dzięki a w jakiej super cenie było z materacem gryka pianka kokos i przesyłką wyszło 174 zł.Kolor chciałam taki bo mi do mebli pasuję a szuflady nie potrzebuję bo mam dużo miejsca w meblach.

A dziś zamawiam pościel z tej aukcji wzór Paseczki różowo-niebieskie
http://allegro.pl/6el-posciel-90-x-120-cm-nadia-nowe-wzory-i2230585433.html

A z tej aukcji wzór DOROTKA
http://allegro.pl/posciel-flanela-3-czesci-90x120-cm-jakosc-i2218952127.html

Ostatnia edycja:
Dzięki a w jakiej super cenie było z materacem gryka pianka kokos i przesyłką wyszło 174 zł.Kolor chciałam taki bo mi do mebli pasuję a szuflady nie potrzebuję bo mam dużo miejsca w meblach.
no ja moje tez nie drogo wyszlo jak na takie z szuflada bo razem z przesyłka zaplacilam 232 zł ;-)a wszedzie gdzie szukalam byly łozka po ok 300 zł z szufladami a jakosciowo jestem naprawde zadowolona :tak: faktycznie te twoje łozeczko widzialam za ok 100 zl bez materaca tez :tak: wiec sie opłaca jak najbardziej :tak: a ja musze miec z szuflada bo mało miejsca w pokoju niestety .

reklama
Pieszczoszka nie nastawiaj sie ze bedzie cos nie tak a jak bedzie to napewno w szpitalu dadza wam swoje mleko i polozna ci doradzi jakie mleczko dla waszej corci bedzie najlepsze. nie kupuj na zapas mleka bo to nie ma sensu.

Olisia z pewnoscia zdarzysz zurzyc te male pampki, taki maluszek to co chwilke siusia i praktycznie co pampers to kupa. ja sobie na poczatek tez kupie mala paczke w rozmiarze 2-5kg:tak:

Do góry