• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2011

hej
ja dzisiaj padnięta, w młodą coś wczoraj wstąpiło i budziła się w nocy na jedzenie co ok 30 min:szok: a o 7 wstała:shocked2:
pomyłam z rana okna, wyprałam firanki, młoda jeść w dzień za bardzo nie chce dzisiaj a mnie nerwy ponoszą dobrze że mąż sie zorientował że już nie mam siły i nerwów i zabrał ją na spacer, a ja leże i się relaksuje na bb a w tle leci serial - pierwsza miłość;-)

reklama
Justys, to z ksiazki Tracy Hogg? Chodzi o usypianie w lozeczku czy oduczanie od smoka?
Bo chyba tez sie powinnam zabrac za oduczanie:sorry2:

U nas 3 pobudki w tym 2 na wode. Ciekawe kiedy mu to przejdzie:sorry2:
U nas pogoda niestety marna, eh. Ale mimo wszystko milego dnia dla Was!

Nie z tej książki, czytałam ją ale dla mnie plan dnia nie ma prawa bytu bo byłabym przykuta do chałupy. Ja korzystam z książki: każde dziecko może nauczyć się spać- tam dla dzieci w naszym wieku są 2 pory drzemki a reszta to samowolka i ona poprzez specjalną terapię pomaga oduczać od np. spania w łóżku rodziców, od smoka, od wszelakich pomocy dot. spania itd, itp ...

my dziś po ostatnim skojarzonym szczepieniu,lekarka kazała mi spróbowac dawac kaszek mleczną,daje któraś z was już taką kaszkę?rozrabiacie ją normalnie na wodzie i dajecie w butelce zamiast mm??
Ania kupujesz kaszkę instant bobovity lub inna i tak jest sposób podania, podajesz na śniadanie lub kolację zamiast jednego posiłku mm .

Aaaa właśnie dziewczyny które rozliczały się przez internet, korzystałyście z jakiś programów?

Ostatnia edycja:
hejo

ja jurto do pracy, koniec laby :dry:

U nas pogoda się piękna zrobiła, poszalałam na balkonie z kwiatkami a mały przy mnie na bujaku :tak:

kingolinka całej nocy nie prześpi, są pobudki cycowe. A karmić zamierzam do bólu bo to taka wygoda że nie mam zamiaru z niej rezygnować.. co najmniej przez kolejne pół roku.

justyś e-pity 2011, super że metoda działa, ja też już nie usypiam na rękach tylko łóżeczko albo wózek jak marudny. Ale sam uśnie.

Mó mąż dostał sporą podwyżkę, chodzę i zacieszam :-D:-D

elifit gratulacje podwyżki :) nie ma to jak przypływ gotóweczki :)

mój mały też mówi mama. Czasem mam wrażenie że nawet rozumie kiedy powiedzieć ( oj wmawiam to sobie ale wiecie jak to jest zawsze przyjemniej). Ostatnio jak nie chciał cyca to się wyginał i krzyknął mama nieeeee. A zawsze to jest albo mamu, albo mmmmammmmaaaa :)

ale tu pustki.............
w takim razie witam się pierwsza:)

widać że święta nadciągają
my jutro jedziemy do moich rodziców gdzie będę odcięta od internetu więc zaglądnę tu najszybciej w poniedziałek

czesc Kasiadz, chyba tylko my sie ostałyśmy;-)
do mnie dzis przychodzi opiekunka, moze dzis bedzie lepiej niz za pierwszym razem.
Ja w tym czasie cos posprzatam moze;-)
Z zębem u nas postepow brak, ale dzis Kuba chyba wstal prawa noga:-) Oby jak najdluzej! i w nocy byla tylko 1 pobudka na karmienie, bez budzenia sie na wode czy smoczek, wiec szooook;-)

Hej
Forum pustoszeje :shocked2: Ja tak nie chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:no::wściekła/y:

U Nas dzień drugi nauki spania za Nami, wczoraj drzemka o 10tej bez płaczu, potem kolejna też w nocy spał od 20tej do 2giej, od 2giej do 3ciej nie płakał tylko tak się żalił bidaczek ale to przez dziąsełka, dałam mu specyfik za ząbkowanie i zasnął spał do 7mej - uwagaaaaaa - bez jedzenia !! Zjadł dopiero o 8mej czyli jak zawsze:-)
Dzis pierwsza drzemka o 10tej trochę marudził ale przyznaje że pięknie sobie radzi bez smoka, jest bardzo dzielny i mama jest dumna :tak:
A mleko je tylko musi być chłodne.

reklama
heeeey
pusto faktycznie
ja jestem, czytam ale jakos pisać mi sie nie chce bo u nas nic ciekawego, wiec co tu pisać...

justys
gratuluje postępów!!!! oby tak dalej!! &&

anek
jak sie czujesz? tęsknota daje w kość?
dobrze że mamy to forum bo w takich chwilkach jak Ty to chyba bym nie wyrobiła bez was dziewczyny!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry