Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Piszcie coś bo nie mam co w pracy czytać :-) U nas dzisiaj mały pól dnia spędził na dworze, super pogoda była i pojechali chłopy na działkę korzystać z ładnej pogody. Zmęczony padł i chyba szybko się nie obudzi. A dzięki temu ja miałam wolne po pracy więc sobie trochę poszalałam po sklepach
Jak to się zaraz micha cieszy jak się zakupy udadzą :-)
Mam nadzieję, że ten wyjazd nam wyjdzie.

Witam
ania - korzystam z książki: Każde dziecko może nauczyć się spać - Kast-Zahn Annete za 20,49 zł | empik.com
Działa działa, jeżeli moje dziecko bedzie przesypialo noce to będe najszcześliwsza na swiecie
My jak co roku z moimi rodzicami na agroturystykę jedziemy, my z mamą konie a mój mąż z moim tatą ryby , przyroda, cisza, spokój, mały zmieni klimat i z m jedziemy ze znajomymi do spa chyba na 3 dni na hel a potem przeprowadzka do nowego domu i tam to beda wakację ze ścierą i mopem haha
Niestety jeszcze jestem na poczatku ksiazki, ale i tak pisza ze zaczyna sie od 6 - go miesiaca wiec mam czas :-) Natomiast zaczelam od dwoch dni mala klasc sama, dawac zabawke czy smoka i uciekac z pokoju i dzis w nocy dwa razy sie rozbudzila, pogaworzyla i przysnela sama, no i dwa razy musialam wstac ja. Nie chce zapeszac, ale to juz oooooogromny postep