reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael, ależ on jest piękny, cudny maluteńki Bohater :-)
Odnośnie mleka planuje jeszcze przez pare miechów karmić z własnego cyca,tgak przyszłościowo pytam.W szpitalu podają maluszkom bebilon i stąd moje pytanie.

Sposób na krztuszenie? hmmm prosty ;-) jak się za bardzo rozkręci w jedzeniu ja to widzę po jej mince, to robię krótką przerwę na złapanie oddechu :-)

Ide troche męża pomęczyć może później tu wejdę.

Ostatnia edycja:
reklama
Najlepszy sposób na krztuszenie to szybko odstawić od cyca/butelki i dmuchnąć zdecydowanie w buzię dziecka. Dziecko się zdziwi, uspokoi i złapie oddech.

Jak dają Bebilon to dobrze :-)

dziekuje ael ;-) ty to jestes nie zastapiona ;-)
a wiktor boze jak on sie usmiecha ;-) i jak sie smieje slodziak zdolniacha ;-) do zabawek sie dostal ;-)

pyscek mi sie wydaje ze owu jeszcze nie bylo... musi byc wiekszy spadek...

a mnie olalyscie wczoraj pisalam ze mamy wizyte u pediatry pierwsza i nikt nie pytal no oki napisalam ile wazy i nikt nic nie powiedzial ;-(

A my byliśmy u pediatry chrostki są alergiczne i niczym mam nie smarowac maja same zaniknac a niunia okaz zdrowia i waży 4100 za 2 tyg szczepienie mamy i zdecydowalismy sie na 5w1 a kosztuje99zl w aptece
biggrin.gif

dziekuje pyscek za zainteresowanie ;-)

pyscek a myslalas o testach owulacyjnych ? bo mi bardzo pomogly ;-) z domowego laboratorium

Ostatnia edycja:
Kwiatuszku...cudooooo.. zjem z całym tym futrem :)

Fifka, nie przejmuj się, to jakby powiedzieć, że moja ma nadmierne napięcie mięśniowe, bo lubi robić paragrafka, czyli głowa mocno do tyłu, jak leży, a nic takiego nie stwierdzono, ale pogadaj, uspokoisz się :)

Ael, gdzie znikasz durna babo i jakieś kasowania tu odstawiasz, co?

Necia, przesłodka jest :)

Fasolka, ja daję Bebiko 1, najpierw kupiłam Bebilon dla puszki, ale teraz już Bebiko, skład jest ten sam :)

Claudusia, może tak rosnąć moja nogi zawsze miała "starsze" super, że dobrze :)

to super że Amelcia zdrowa oby tak dalej :) no ślicznie waży :D matko takie drogie szczepionki ja pitole ... :szok: a co do testów to kiedyś używałam, ale przestałam ... nie chce mi się w to bawić, temp mierze ze względu na leki ale chyba od maja nie bede mierzyć ale jeszcze zobaczę. bo tak czy tak nic nie pokazuje ...

reklama
kochana to sa tanie szczepionki w jednej z aptek powiedzieli mi na te same 180zl wiec kazda apteka miala drozej a w tej bylo taniej ;-)

no niunia sie budzi wiec narazionek kochane milej nocy ;*

Ostatnia edycja:
Do góry