reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

martusia wydaje mi sie ze po cc jest super, nie trzeba sie schylac i rana cie nie bedzie bolec, a przede wszystkim kregosłup odciazysz tym bardziej ze w pierwszych tygodniach zmieniac pieluchy bedziesz non stop

reklama
Napisałam posta i mi wcielo :/ Zrobię śniadanie i usiądę do stacjonarnego

Wyskoczyłam tylko po pieczywo na śniadanie a wcięło mnie na parę godzin :-D

Wszystkie bryki super i mam nadzieję, ze wszystkie będziemy równie zadowolone z użytkowania. Paula dla mnie tez ważne było aby był wysoki, i rączka i gondola (ja do niskich nie należę, mój B też). Tak w ogóle, to myślałam, że prawie wszystkie już macie wózki, a tylko ja zostawiłam to na ostatnią chwilę, ale jak widać myliłam się ;) Kilkolek miejmy nadzieję, że wózek dotrze przed rozwiązaniem ;)

Agasim słodki ten przewijak :). My jeszcze nie mamy, też zastanawiałam się czy naprawdę jest mi niezbędny, ale jednak wezmę. Przy pierwszym dziecku się sprawdził to i teraz ułatwię sobie życie. W ogóle jakaś wygodna bestia się ze mnie robi :D

Poprzednio miałam przewijak na łóżeczko nastawiany i był super - taraz mam większe łóżeczko i nie będzie się nadawał. Ale na komodę mam zamiar go kłaść więc będę musiała się przyzwyczaić do poziomego przewijania małego.
Ale co do kręgosłupa - jakiś miesiąc po urodzeniu siadł mi całkowicie i wyprostować się nie mogłam. Przewijałam małego na łóżku a jak gdzieś szłam to w pół zgięta :baffled: całe szczęście po jakimś tygodniu samo przeszło bo niczym nie można smarować (podobno) jak się karmi.

Clue z tym kregoslupem to roznie po ciazy jest. Ja przed czesto narzekalam ze mnie boli, w ciazy jednej i drugiej super, prawie zero dolegliwosci. Jak urodzilam K zaczal mnie bolec po kilku miesiacach ok 5 chyba az wyladowalam na rehabilitacji. Ponoc poki hormony rozluzniaja to jest ok a pozniej sie zaczyna, do tego dziecko coraz ciezsze:sorry2:a dzwigac trzeba co chwile;-)

HPIM5583.jpgHPIM5582.jpgHPIM5585.jpgA to furka mojego szkraba :-) a spacerówka juz schowana wiec nie mam zdjec.

olisiaa ja to w sumie moge po majowce dopiero :-p:cool2:chce jeszcze troche pokorzystac jak juz tak długo czekam, moze jakis grill czy cus :cool2: hehe ale najwazniejsze ze wozek i fotelik jest bo tylko za tym czekałam :-)

reklama
Do góry