reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witam.
Gal kochana kiedys pisałas,że masz problem
z jedzeniem synka.
Teraz ja mam taki problem,ktory coś nie mija:(
Powiec jak rozwiazało to sie u was?podawałas mu cos na apetyt?

Dziewczynki, uciekam... az wstyd sie przyznac ale ja siedze w ogrodku, kawki tylko dolewam i z Wami klikami, a ja jeszcze w szlafroku:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: uciekam pod prysznic i czas abym wbila sie w jakies szmatki

Tusia witaj kochana...no ja nie miałam problemu z niejedzeniem dzieci to nie pomogę ..wiem ,że jest syrop Bioaron C -ponoć pomaga..
moje jedzą aż za dużo...

Kasia - nie grzesz:)))) jeszcze w szlafroku i do tego w ogrodzie... a ja dziś piec gazowy odpaliłam bo u nas zimno jak w listopadzie...
a jak ustawisz suwaczek to kopiujesz bb code i wklejasz w ustawienia w sygnaturze..

jade do piekarni..

hejka

oglądaliśmy wczoraj ten film Nietykalni (2011) - Filmweb
polecam, warty obejrzenia!!!!

my po kawce(czyt. mleku z kawą) i ciachu, Mati ogląda "zaplatanych" i oczywiście na wstępie bajki jak urodziła się królewna skwitował : Oni mają dzidziusia, a my nie...róbcie naszego dzidziusia dobseeee?
nie ma lajtu :-D
to robimy:-p

Ewcik u mnie odpukać, tempka nie szaleje aż tak jak w poprzednich cyklach. Owulka CHYBA była/jest, ale nie dam głowy uciąć ;) działamy tak czy siak ;)
Kiedy będziesz u gin?
Mama Twoje zdziwko...bezcenne:-D
mam nadzieję że się zaraziłaś :)
niestety...fakty sa takie że ludzie bywają porąbani i serio zdarzają się różne straszne fikcyjne historie w necie... :(
nie wiem jak jest z tym chłopakiem. Jeśli jest to prawda, to strasznie mu współczuję .. :(
A z Tomem szybko dojdziecie do ładu, czasem tzreba się wyładować trochę a potem słooodko godzić:-p
jak tak czytam co piszesz, to myślę że mamy bardzo podobne podejście do spraw wychowania, dzieci itp :)

Gal biedulko, współczuję, warto przede wszystkim zrobić prześwietlenie. Mam nadzieję że to nic poważnego
Kochana, domyślam się jak trudno mieć dojrzewającego nastolatka w domu. Ale nie łącz tego z płcią...wierz mi dziewczyny wcale nie są lepsze w tym okresie. Z synem gadajcie jak najwięcej, o tym co czujecie, mówicie jasno o zasadach panujących w domu, ale też okazujecie wsparcie i zapewniajcie o miłości. Miejcie czas tylko dla siebie ;) zobaczysz jak fajnego masz syna ;)
Powodzenia, siły i cierpliwości życzę!
sporo konkursów ma za sobą syn, faktycznie może jest przemęczony i frustracje wychodzą w domu...
a interesuje się jakimś sportem? może lepiej popchnąć go w stronę jakiegoś zainteresowania, gdzie przy okazji mógłby się wyżyć fizycznie..

Tasha głaskam brzuszek i zarażam się :tak: śliczny jest :) i córunia 100% dziewczyna, nie ma innej opcji ;)
Andziak tak jak Gal pisze...ta kuzynka..taka wredna :crazy:
Piranha doczekasz się, zobaczysz, będziecie mogli sobie z M wypoczywać, a dzieciaki będą się bawić na podwórku...cudnie będzie :)
&&&& za Krzysia, żeby już mu tak zostało:tak:
co do wózka...sorki, aktualnie nie w temacie jestem, ale brzuchatki pewnie coś doradzą, świeżo upieczone mamuśki :)
Kasia miłego korzystania z słońca!! i &&&&&& trzymam :)
co do suwaczka-jak wysyłasz posta to zwróć uwagę czy w dolnym lewym rogu masz zaznaczone "pokaż twoją sygnaturę" ;)
Aguśka ehh te chłopy, podnoszą czasem ciśnienie z rana :p ale dobrze że już ok ;)
Marko no niestety fakty sa takie, że tylko czas przyniesie rozwiązanie kto w brzuchu mieszka ;) powodzenia ;)
Kosmo fajnie że znalazłaś sposób na spokojny sen :)

No widzisz marco ile u mnie rzeczy corke wrozylo.Nawet do teraz ph sluzu mam 4,5 . Dobrze ze tego testu na plec nie kupilam bo pewnie tez dziewczynke by pokazal.
Szkoda tylko ze nie moge sobie powiedziec ze zrobilam wszystko co mozliwe bo nie zrobilam.
I juz nie wierze ze jest mozliwe abym miala corke kuzynka miala racje.

Mama wiem co to jest ten syropek daje starszemu co zima ale w kwesti jedzenia nic u nas nie daje:(

Andziak ja tu nie umiem pisac ładnie i pieknie
napisze ci,ze bardzo bym chciała cię utulić i wiem co to znaczy marzenie o corce bo tez jej nie mam :(
widok rózu juz zaczyna boleć :(
chciałabym aby lekarz se mylił i była jednak Zosia:)

reklama
Kasiu, super sprawa ta platformą, dzięki! Ja bym chyba odpuściła sobie teraz solarium, nie miałabym skrupułów w I fazie cyklu ale mam nadzieję, że Twój cykl zakończy się dopiero za długie miesiące :tak: ...właśnie doczytałam, że Mama doradziła Ci tak samo :-)

Gal, ja bym zatestowała w takim razie w sobotę 19 maja (czyli tak jak Mama, rano na 10-tą mam wizytę a potem urządzam urodzinki Krzysiowi ale mam nadzieję, że przed wizytą dacie dziewczyny znać co i jak bo ja już kciuki trenuję na ten wielki dzień :-)) ale koniecznie testem 10 mIU/ml, to będzie 12 dpo. Ale masz zdolnego syna! Mama i Truskafffka świetnie Ci doradziły i trzymam kciuki by pomogło!

Mama, no i super, po co sobie stres fundować na własne życzenie :-) A Twoje wskazówki wychowawcze biorę sobie też głęboko do serca bo pewnie i mi przyjdzie się kiedyś zmierzyć z humorami dorastającego Krzysztofa ;-)

Truskafffko, piękny skok tempki, trzymam kciuki mocno zaciśnięte!

Do góry