reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
oki to wstawie jeszcze na sekunde Zobacz załącznik 474774

posciel sliczna, Magdusia ja nie mam wszytskiego bo lozeczko kupie za 2 tygodnie dopiero, poscieli nie kupuje bo mam spiworek rozek i kocyki wiec bede owijac.. kupie tylk przescieradla i ceratki...
no i musze kupic materac na przewijak bo maz mi wlasnie samą polke skreca...

ja tez obstawiam minimum 3 tygodnie i niech tak zostanie plissss :nerd:

sony
ja Ci sie nie dziwie ze sie zdenerwowalas no bo przeciez wygladalo na to ze przelknal to jakos.. tym bardziej ze to on nie moze i powinien jakos wsperac zone.. nie chce cie zloscic, ja tylko mowie co mysle, wiesz gyby u mnie byla taka sytuacja ze nie moge naturalnie.. albo ze szansa jest prawie zerowa a nie lezalo by mi ivf to zrobilabym to dla meza ktory jak by zmienil babe mial by dzieci od reki pewno............. tak to rozumuje

jemu pewnie tez jest z tym ciezko bardzo... moze to jego jakis system obronny... wiesz moj maz tzn w innych sytuacjach, ale zlosci sie bardzo jak mam racje.. nie wiem dlaczego.. moze dlatego ze ja jestem kobieta i ze nie powinnam mowic z sensem... co jest dla mnie chore, bo powinien sie cieszyc jak mu o czyms przypomne ale doradze, albo podejme jakas decyzje ktora jest dla nas wazna obojga a nie tylko dla mnie...

Sony myśle sobie, że jesteście parą bardzo długo - ponad 7 lat. Jest między wami więź, przywiązanie, na pewno miłośc. Tak długi czas razem coś znaczy. Faceci potrzebują więcej czasu ne pewne sprawy, trudniej im przyznać się do własnej porażki i słabości (w tym jesli dotyczy to spraw zdrowotnych). Gdyby in vitro było tańsze, mniej skomplikowane to na pewno twój facet nie miałby oporów. Myślę, że musisz jeszcze nad nim popracowac, ale szantaże nic nie pomogą - wywołają tylko złość i żal. My kobiety przechodzimy brak dzieci w bardziej emocjonalny sposób, działa instynkt macierzyński. Chciałbyśmy już zostać mamami i oczekujemy od innych wsparcia. Faceci na swój sposób też to przeżywają, ale nie zrozumieją nas tak jak my kobiety.

Magdusia pościel jest urocza - zresztą wszystkie prezentowane na aukcji. Ależ bym też chciała już dokonywac takich zakupów.

Błonka ja się nie znam na brzuszkach ciążowych, ale na moje oko on jest całkiem normalny i nie wydaje mi się by był jakoś nisko. Takie widuję u kobietek w zaawansowanej ciąży :-) Na pewno lekarz Cię uspokoji.

Gnagna czasem trzeba zaszaleć :-) Zobaczysz pęcherzyki będą piekne :-)

reklama
nie chodzi o to czy jest normalny tylko ze ja mowie ze jest ciut nizej w porownaniu do poprzednich zdjec :) kazda ma inny brzuszek, inne maja w ogole nisko a inne maja pod samymi piersiami tak jak ja .. bo mlozysko wysokie... z reszta babcia byla u mnie i teraz do mnie z haslem ze mi brzuch sie obnizyl nieznacznie wiec teraz juz wiem na pewno ze cos jest nie halo... ale mysle ze to normalne ze na koncu 8 miesiac ajuz sie tak robi i przygotowywuje do calkowitego opadniecia...

Do góry