reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie dziewczynKi
Patrysiak dziekuje ze pytasz niestety u mnie noc oKropna, 5 razy wisiala na kibelkiem i mialam 38,1, bol miesni, glowy..No Fatalnie sie czuej!!!! Maz dal mi ibuprom i obnizyl mi temp ale poce sie okropnie;...
m. na chwilke pojechal do firmy i wraca bo widzial w jakim stanie jestem
no tyle u mnie...

Mama- jesooo nie chce zapeszcz ale piekny wykres!!!!! tak mocno trzymam kciuki!

ciekawe jak tam
Piranha

reklama
witam miłego dnia życzę :)

mama &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

truskaweczko jak u ciebie dzis? &&&&&&&&

misia &&&&&&& ty już jutro testujesz? :)

kasiu i ja trzymam mocno &&&&& :)

Witam wszystkich :-)
mama wykres bardzo obiecujacy :tak:teraz czekac tylko do poniedzialku :-)
kate slicznych masz synkow:-)
u nas dzis taka pogoda nie zaciekawa narazie brak slonca jeszcze do tego nadia mnie arazila i tak mnie gardlo boli i katar mam masakra jakas;/
lece z psem na dwor
milego dnia dla wszystkich :-)

witam
Agacia-zdrówka :) a gdzie fotki ?
Mama_&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& bardzo bardzo mocne;)
Kate-sliczna mama i sliczni chłopcy :)

ps.może któras ma jakąś sukienke do odsprzedania 38/40 :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
powiedzcie mi czy używałyście cos ujędrniającego na brzuch po porodzie? jesli tak to czy cos w ogóle dalo i co stosowałyście :)
pytam tak czy warto cos kupic bo siostra jedzie koniec czerwca na week do polski i moze bym sobie kupila jak warto :)

Wiesz Kinga jednoznacznych objawów to nie mam ale nie sugeruję się objawami bo w 2 ciąży wcale ich nie miałam a czy się udało to nie wiem nie nastawiam się bo potem za duże rozczarowanie jest, wkręcam się bardziej że @ będzie, w sumie to trudno wyczuć ten cykl był baardzo dziwny ale szanse są bo były przytulasy :tak:

dzień dobry

zaglądam z wielkimi kciukami i opłacało sie :D Mama pięknie tempka się trzyma!!!!
Noemi my etap dziergania zakończyliśmy w tym cyklu, teraz tylko seks dla przyjemności:-D
nie wiem czy owulka się pojawiła, więc szanse na bejbi nikłe..no ale czekamy ;)
Kate ale masz fajowych chłopaków, Alan uchachany pączuś:-D pięknie byczek rośnie ;-) no i taka z niego grzeczna pociecha, sama radość:tak: proszę pogilać w stópki i wycałować brzuszek :)
mój młody od cycka zaczął się wykręcać jak skończył cztery miechy, przeżuliśmy się na butle i zaczęłam wprowadzać delikatne warzywka, zupki, trząsł uszami z radości jak mógł cosik konkretnego zjeść ;)
Dido fajnie że wpadłaś, opowiadaj co u was :)
Pierogatko powodzenia w cyckowaniu ;)
Kociątka powodzenia w płodzeniu !! ;)
Kasia kciukasy zaciśnięte, czekam na wieści !!!
Misia @ nie ma, kciukasy zaciśnięte!!!
też miałam -właśnie wczoraj takie bóle- najpierw jakby z jajnika, potem generalnie w dole podbrzusza...sama się zastanawiam o co kaman, mam nadzieję że nic złego się w jajnikach nie robi
Patrysia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i wracaj do nas z dobrymi wieściami!! :)
Czarodziejko biedulko :( zdrówka, wracaj szybko do formy. Dobrze że mężulo jest, a ty się kuruj
Kinga :) dzięki, u mnie ok, z wykresem nie wiem hehe
wkurzam się, bo truskawek nie mam, liczę że jutro uda mi się kupić, bo mam wielką ochotę na torcik!!
Daria zdrówka!!!
ja nic nie stosowałam na brzuchol, ale mi w miarę ładnie schodził, rozstępów na brzuchu nie mam
Tusia niestety nie pomogę

reklama
trzymam kciuki mocno za Ciebie i resztę testujących niedługo już 000203FA.gif

Do góry