reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Wiesz Kinga jednoznacznych objawów to nie mam ale nie sugeruję się objawami bo w 2 ciąży wcale ich nie miałam a czy się udało to nie wiem nie nastawiam się bo potem za duże rozczarowanie jest, wkręcam się bardziej że @ będzie, w sumie to trudno wyczuć ten cykl był baardzo dziwny ale szanse są bo były przytulasy :tak:
u mnie podobnie :) szanse są, seksy były, ale czy owu była? czy udało się zaskoczyć? no to tylko czas pokaże ;)
który dzień cyklu masz?

reklama
j wam

laski trzyma kciuki za was oby sie udało
u nas tez przytulasy były ale czy bobo z tego bedzie to sie zobaczy za tydzien mam sie spodziewac @

miłęgo dnia kobitki
zmykam zaraz ba zakupy do tuszyna
ja juz po pracy ja mam prace 2 razy w tygodniu

truskaffka ja to tam na ostatku zaciążę..... weteranka, we wrześniu bedzie 3latka.
Wyniki mam dobre. Ale ja juz nie szukam nic. nie chce. Co ma być to bedzie.

reklama
Do góry