reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Jeśli chodzi o wspomagacze to dla panów najskuteczniejsze są preparaty witaminowe typu Salfazin, Androwit i preparaty z cynkiem, selenem i witaminą E oraz żelazem. Ostatnim odkryciem w tej mierze jest też preparat Maca, zawierający sposzkowany korzeń maki, zwiększający w znacznym stopniu ilość plemników. Na poprawę ruchliwości można zażywać L-karnitynę, zaś na rozrzedzenie nasienia (zwłaszcza przy problemach z nadmierną aglutynacją) wspomniany już wcześniej Mucosolwan.

witajcie-ja przelotem..

Kasia- A NIE MÓWIŁAM !!!
mówiłam ,że nie bedzie źle i nie jest-babo jedna :))))) cieszę się ,że humorro wrócił..a z kubeczka nie ma się co śmiać :-p mój mężulo też badał armie..

Czarodziejka :szok:co to się porobiło u Ciebie ?? zdrówka kochana-ugotuję Ci rosołek:tak:

kochane dzięki za &&&& i Waszą wiarę ,że się udało...
życie nadzieja jest takie cudne...żeby tylko choć 1 złamany objaw był:sorry2:

Truskafffka ja Ci dam rozczochrana!!! hahahahaaa
u mnie każdy włos zna swoje miejsce:-D
dzięki :)

Kinga dziękuję :)
więc niech nadzieja będzie do końca:tak:

Truskaffka- a pranie....wyschło:cool2:..........:-D:-D

pisałam do Piranii rano ,ale narazie cisza..

reklama
Hej tasha, dzięki za zainteresowanie. Dużo bym dała żeby wiedzieć kiedy owu. Cykle mam pom. 24-28 dni. średnia z 8 cykli 26dni. Kiedyś robiła testy owu przy cyklu 24 dniowym pozytywny był w 11 i 12dc. No ale ostatni cykl miałam 28 dniowy. Testy robię wczoraj negativ. Ale boboseks w końcu był i od razuuu lepiej
C:%5CUsers%5CEdyta%5CAppData%5CLocal%5CTemp%5Cmsohtmlclip1%5C01%5Cclip_image001.gif
. Chyba muszę troch ę cykli zaobserwować. Jak myślicie????? jakaś ciemna jestem, za I razem buch i po sprawie. [FONT=&quot]Dajcie jakieś sugestje.[/FONT] z góry dzięki

Do góry