reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam Was Kochane Dziewczęta.
Tyle mnie tu nie było, że już chyba nie nadrobię tych straconych z Wami chwil. Tyle Was tu nowych, jejjj,, super, że wątek tak się rozwija i rozwija. Tyle co zdążyłam podczytać to na wczoraj Piranha miała termin cc. Odezwij się kochana jak tylko będziesz mogła.
Jeśli chodzi o mnie to szczęśliwie urodziłam upragnioną i wyczekaną córeczkę. Do samego końca nie wiedziałam w 100% jaka płeć. Jedynie w 20 tc lekarz powiedział że dziewczynka, później cały czas była ułożona główką do góry więc narządów nie mogliśmy nigdy dopatrzeć. W związku z tym ułożeniem miałam również cięcie. Umówiłam się z moim lekarzem na termin kiedy on będzie i on mi wyciągnął kochaną córusię. Takie szczęście czułam, że szok, Do końca nie byłam pewna ale jednak starania nie poszły na marne, zresztą powiedziałam, że nawet jeśli byłby to chłopczyk bardzo byłabym szczęśliwa a następnym razem by się udało;)

Nie miałam czasu się odezwać, tyle roboty na głowie. Komputer raz na jakiś czas odpalałam, żeby sprawdzić konto bankowe heheh;) Zresztą 2tyg po porodzie, trafiłam z Anią spowrotem do szpitala bo o mało nie miała zapalenia płuc. W domu byli wszyscy chorzy jak wróciłam po porodzie i nie było takiej opcji żeby uniknąc choroby u Ani, później mnie też wzięło jak już byłyśmy w szpitalu, inne wirusy szptalne też złapałam także niciekawie.

Ale się rozpisałam, przepraszam, Chciałabym Was nadrobić ale nie wiem czy zdoła.

Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko. i trzymam kciukasy&&&&&&&&&&&&

reklama
Mama hehehe ułożone masz może na głowie, ale w głowie jak to my kobiety...szał ciał i rozczochranie:-D
no i baaa drugie pranie schnie:-D
optymizm popłaca:-D
Edi a czytałaś wytyczne Piranhy ?? chyba na 4192 stronce są
Asiuniak gratki córy :D :D :D

Truskaffka hahahahahaaa- tak czytma ,że ułożone mam na głowie i myślałam ,że napiszesz ,że rozczochrane tam na dole :-D:-Da tam na dole to ja jestem wywoskowana i nie ma mowy o rozczochraniu:-D
a Ty mi ,że w głowie :-pno to sie zgadza:-)

ja zaraz jade po dzieci -wrzucą do pralki to co mają na sobie i też wstawiam pranko :)

Asiuniak gratuluję parki:)

Asiuniak 100 lat Cię nie było!! GRATULUJĘ ANULKI!!
Ja też tylko okresowo się udzielam,nie mam już tyle czasu żeby byc na bierząco ;-)
Wspólczuję przejśc szpitalnych i choróbska iskierki ale teraz będzie już tylko lepiej kochana!!
Kiedy dokładnie powitałaś na świecie Swój mały cud? Jaka waga i długośc? Chwal się,chwal!!
Pokaż nam swoją królewnę :tak:

Czarodziejko,słoneczko Ty nasze-zdrówka życzę szybciutko!!

Ostatnia edycja:
d025.gif Daje Każdemu kto chce bo u mnie ciepło aż miło c015.gif

reklama
Do góry