reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dzieki Martika, to teraz czekam na zdjecie twojej rodzinki ;-)
Czarodziejko duuuuzzzzoooo zdrowka zycze, dobrze ze dzisiaj juz troszke lepiej :happy2:
Asiulek no my sie chyba jeszcze nie znamy ale serdecznie gratuluje coreczki i jakbys kiedys miala chwilke czasu to napisz jak wygladal twoj szczesliwy cykl. bedziemy ci bardzo wdzieczne :tak:
Mama cos to zmeczenie twoje jakies takie podejrzane :cool2: czyzby sie cos szykowalo :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
kurcze fajnie tak :tak:
u mnie to wszyscy od poczatku wiedzieli ze jestem w ciazy :shocked2:
ciekawe od czego to zalezy ze u jednych kobiet widac odrazu, a u innych dopiero w polowie albo jeszcze pozniej :confused:

Ostatnia edycja:
witaj Andziak. a masz juz jakas kreacje ?:-)
nie no co ja pisze :-D napewno juz masz bo przeciez wesele jutro. po weselu czekamy oczywiscie na zdjecia :tak:

Ostatnia edycja:
Marzycielko, tylko że u nas żadnych prawie przytulanek nie było strasznie mnie mdliło albo m nie bylo na nocki...
jestem zaniepokojona przed chwila na papierze toalet.zauwazyłam kilka kropel żywej krwi...oby nic sie zlego nie działo....
za dużo tego osttanio...

czarodziejko
, uffff dobrze, że napisałas!! odpoczywaj póki mozesz:**

Mama mija MAMA! przeciez te bociany się nie pomyliły i masz w brzusiu bliźniaki:-Dno i to zmeczenie... ulala ;****
czekamy na jutrzejsza tempke i na niedz.test! Piranha wychodzi, a ty zachodzisz:-D

Misia,
nie trzymaj nas jutro długo w niepewności&&&&&&&&&&&&&&&&

Martika
pisz częściej i za &&&&&&&&&&&&& dziękuje;**

Piranha,
&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za samopoczucie, obyś szybko doszła do siebie kochana :************** ucałuj Kajusie;***

daria,
Śliczna jestes;)))

tusia, a o jaką sukienkę ci chodzi? taka np na wesele? Podaj wymiary mam ich trochę jakby co ;))

Andziak ??????????????????????

Ząb nadal daje o sobie znać...,mały zakatarzony nie wiem czy to alegria? bo mamy 26 testy i juz mu leków nie podaje, a ja mam chrypke i gardlo pobolewa... M nie wraca na noc... ehhh

zlosc1_%28www.e-gify.pl%29.gif

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Natusia, nie martw sie. Jeśli nie jesteś w ciąży to na pewno nic złego

Asiulak, gratulacje! Niech córcia rośnie zdrowo

Czarodziejka, &&& żeby sie poprawiło i to paskudne chorbsko wreszcie sobie poszło...

Daria, super wyglądasz! U mnie już w 2 miechu było widać, a w 6 wyglądałam jak w 9...

Mama, dzięki za wieści od Piranii, czekamy na dobre wieści od Ciebie ;-)

Dziewczyny, trochę się zmartwiłam, coś pochrzaniłam z tymi testami owu. Jak pisałam wczoraj, zrobiłam test i zapomniałam o nim, polezał za długo. Wyglądał na pozytywny, ale po takim czasie linia mogła po prostu ściemnieć. Zrobiła następny, ale już po piwku (więc siuśki pewnie trochę rozcieńczone). WYszedł negatywny, nie było jakiejś dużej ilości śluzu, więc działaliśmy wczoraj. Dziś rano pozytywny, więc założyłam że wstrzymujemy się, bo jutro będzie owu. Prawie zawsze mam owu w 14 dc. A tu dziś ból owulacyjny jak nie wiem :szok: Czyli nie będzie pewnie 2 dni przerwy... Co robić???? Zakwaszam Lactovaginalem, ale nie wiem, czy to wystarczy... Pomóżcie proszę. Nie mierzę tempki, staranka wyglądały tak:

niedziela 8 dc - staranka wieczorem, test negatywny
poniedziałek 9 dc - staranka wieczorem, test negatywny
wtorek 10 dc - test negatywny
środa 11 dc - staranka wieczorem, test negatywny
czwartek 12 dc - staranka wieczorem, test???
piątek 13 dc - rano test pozytywny, wieczorem ból owulacyjny

Dziękuję Wam bardzo i pozdrawiam

reklama
Kociatka, najważniejsze-jakie masz ph? Bo jak Piranha pisała nie sam odstep od owu jest ważny jak niskie ph, trzeba je obiżyć...a moze to nie ból owu? obserwuj sie jeszcze wieczorem i jutro...

Do góry