reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czesc Kobietki :)
Baaaarrdzo dawno mnie nie bylo i nie nadrobie,wiedze,ze jest bardzo dużo nowych dziewczyn(to super)pozdrawiam wszystkie i witam sie serdecznie,jest też kilka'' starych''to może jeszcze niektóre mnie pamiętają.
Ja staram sie cały czas ,ale nie ma rezultatów (to juz bedzie 8 miesiecy)pod koniec czerwca idę na wyłużeczkowanie polipa szyjki macicy,może to jest przyczyna braku fasolki...tak bym chciała ,zeby to był jedyny powod...tyle o mnie na razie
Pirania kochanie wspaniałe wiadomości i ogromne GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!Kaja to piękne imie dla dziewczynki:-):-)
mama widzę ,ze tobie po tylu mozolnych próbach wreszcie sie uda i oczywiscie trzymam&&&&&&&&&&&&&,
a co u Gal????
Jak sie wkręce to pogadam z wszystkimi ,na razie pozdrawiam wszystkie

reklama
Czesc Kobietki :)
Baaaarrdzo dawno mnie nie bylo i nie nadrobie,wiedze,ze jest bardzo dużo nowych dziewczyn(to super)pozdrawiam wszystkie i witam sie serdecznie,jest też kilka'' starych''to może jeszcze niektóre mnie pamiętają.
Ja staram sie cały czas ,ale nie ma rezultatów (to juz bedzie 8 miesiecy)pod koniec czerwca idę na wyłużeczkowanie polipa szyjki macicy,może to jest przyczyna braku fasolki...tak bym chciała ,zeby to był jedyny powod...tyle o mnie na razie
Pirania kochanie wspaniałe wiadomości i ogromne GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!Kaja to piękne imie dla dziewczynki:-):-)
mama widzę ,ze tobie po tylu mozolnych próbach wreszcie sie uda i oczywiscie trzymam&&&&&&&&&&&&&,
a co u Gal????
Jak sie wkręce to pogadam z wszystkimi ,na razie pozdrawiam wszystkie

ja tez sie dtaralam dlugo przy drugim dziecku i nie moglam zajsc okolo roku sie udalo albo nawet dluzej :)napewno sie udaa trzeba wierzyć :)

to czekanie jest najgorsze ale co zrobic na chciałam zeby nadia miala z rodzeństwem 2 lata różnicy i sie nie udało ale dobrze ze chociaż sie udało:-)

Asiulek GRATULUJĘ CÓRECZKI!!!!

Czarodziejko, jej a co cię złapało? wirus? zdrówka!!!!;*

mama
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Może w niedz.zatestuj?:*

Edi, nie trzymaj tak męża tylko się oddaj:-Dhihi tak na poważnie, ja też w kolejnym cyklu : przytulaski do pozytywa i po znikniecie płodnego sluzu-taki mam plan;)

Patrysiak, od rana ból głowy jak tylko oczy owtorzylam potem ząb wziełam 2 ibupromy narazie życe...ale nie moge nic ze zmienna temperaturą jesc i pic...masakraaa

Marzycielko
, jak dzisiaj tempka?

Patrysia *!!!!!!!!!!!!!!!! ????????????????????? :-)

kate, ale masz slicznych synków, Ty Laseczko!;*

kasiu,
no widzisz! w końcu się słoneczko uśmiechnie;)) Nie wolno nam tracic nadziei:**

Truskaffcia,
my jutro mamy festyn rodzinny dzis calyy dzien sloneczko oby jutro tez tak bylo;)

Piranha jestem z Toba myslami;***

daria, racja ważne, że się udało!;))

czesc Natusia :-)
no, no patrze na twoj wykres i moze juz nie bedziesz musiala planowac za w nastepnym cykl :tak:
trzymam kciuki kochana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
a u mnie tempka minimalnie w dol, ja juz czuje sie lepiej, a jak twoje zdrowko.

a i zapomnialam napisac ze tez widzialam zdjecia Kate, piekna mamusia i urocze dzieciaczki :tak:
Natusia, Kasia Daria i inne dziewczynki a kiedy wasze zdjecia zobaczymy? :happy2:

jestem ...bylismy u znajomych.

Natusia no jak tempa jutro i w ndz.się utrzyma to pewnie siknę w ndz:tak:

napisałam do Piranii rano,że wszystkie Jej gratulujemy i witamy Kaję,że radość na wątku i teraz mi odpisała:

"strasznie to miłe,podziękuj wszystkim ode mnie!
ja coś kiepsko dochodzę do siebie po cc ,ale pocieszam się ,że to był ostatni raz i że z każdym dniem będzie lepiej.
mam nadzieję ,że mnie w poniedziałek wypiszą .
buziaki:) "

jestem tak padnięta ,że chyba pójdę spać zaraz p tym jak położę dzieci:confused2:

Hallo. Jestem. Zyje...ale co to za zycie:sorry:
dzien przelezalam w łózku.
Dobrze ze maz jest w domu bo inaczej nie wiem co by z dziecmi bylo.
Teraz czuje sie troche lepiej nie mam temp i mniej bola mnie miesnie ale gardlo okrutnie!!!!
w dzien M dał dzieciom zupe..dobrze ze jeszcze byla a pozniej zamowil jedzenie.
Mam nadzieje ze jutro bedzie juz znacznie lepiej bo małz przez to ze dzis byl z nami , Jutro musi popracowac,..produkcja mu stanela bo sie jakas maszyna popsula..no nie wazne.
DziekuJe Wam kochane ze o mnie pamietacie, zyczycie zdrowia!!! DzieKuje!!!!

Wlasnie wyszlam psa wypuscic za bramke to tak slonecznie
pogoda26.gif
, tak cieplutko u nas a my "przegnilismy" caly dzien w domu...Szkoda mi dzieci!
No nic jutro juz ma byc bardzo cieplo i slonko wiec Jutro posiedzimy na polku a w niedziele na basen wyplukac wirusa.

UscisKi dziewczynki

Ps: Patrysiu daj znac...

reklama
hej babolinki:-)

Mama - nic dodać nic ująć...a Ty mówisz, że żadnych objawów nie masz...:-)
Noemi - dziękuję kochana:-), tak właśnie się starałam, poza tym jeszcze stosowałam dietę dziewczynkową, łykałam magnez i wapń, mężulo zakwaszał się colą i piwkiem i to tyle; o córci 1 raz usłyszałam w 16/17 tyg, że prawdopodobnie córcia, potem na połówkowym lekarz nie miał wątpliwości, pokazywał pipulinkę mojej Migotki, a potem to już na każdej kolejnej wizycie się potwierdzało, mam nadzieję, że niespodzianki nie będzie:-), mam nawet fotkę pipulki:-)

Miss jeszcze nie wie jakiej płci jest jej mauszek, ma się dowiedzieć na połówkowym, chyba 26 czerwca

Pirania - wracaj kochana do siebie i do nas, poza tym czekamy na zdjęcia małej Kai:-)
Czarodziejka - duuużo zdrówka!!!
Asiuniak - wielkie gratki córeczki!!!

wszystkie babeczki pozdrawiam serdecznie!!!

Do góry