reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

hehe nie wiem czy tak dlugo bo jesli bede chciala wrocic na to miejsce co jestem to raczej po macierzynskim trzeba by myslec juz o powrocie :/ zobaczymy jak to bedzie

reklama
hejaaa

Ja po pracy....papierologie mam w domu do roboty dalej...i swiadectwa....

aga tak zaraz urlop...
dotka tak 6 m-cy..jak sie czujesz??
amalfi ciezaroweczko jak tam pawiujesz??
Martusia doszlas do siebie??

no to się witam porządnie-dziś już niestety w pracy byłam :(
no to opowiem coś z tej wycieczki :)
Litwa: straszna bieda-niewiele się zmieniło od czasu jak tam byłam z 10 lat temu ;/ Ale przynajmniej drogi mają bardzo proste! hehe W Wilnie nie byliśmy-tam na pewno nie jest tak biednie-my zwiedzaliśmy Kowno...
Łotwa: dość drogi kraj, ale to głównie dlatego że ich 1łat to ponad 6naszych złotych... Więc cokolwiek się nie kupi wychodzi drogo ;/ Ale Ryga jest taka piękna, że warto... mam na myśli starówkę oczywiście...
Ale najpiękniejsza starówka jaką widziałam jest w Tallinie... coś wspaniałego... szkoda tylko, że trzeba tam za 4 piwa zapłacić 26euro! [na nasze wyszło ponad 114zł;/-za 4 piwa, masakra jakaś]
Wracając zajechaliśmy na Łotwie nad morze Bałtyckie-więc i nad morzem byłam :)
Ale jak to mówią-wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej :) Foteczki wrzuciłam na facebooka-niedużo ale coś tam zobaczyć można :)
amalfi-a ty gdzie?

MARTUSIA jestem jestem , ale nie chce mi sie pisac, dwa dni mi zostaly i do znienawidzonej roboty wracam , to troche podłąmana jestem. Zazdroszcze Ci wycieczki, czytąłam ksiazki o tamtych miejscach i zawsze chcialam zwiedzic. Pracuje z jedna Litwinka i kilka Łotyszek przewinelo sie przez moja robote, a została jedna. Rzeczywiscie jest tak jak mowisz.
KORALIKOWA u mnie bez zmian mdli i rzygam raz dziennie i pije herbate imbirowa;-)

MARTA dawaj na fejsa zdjec z wycieczki

Ostatnia edycja:
Koralikowa dzieki jest nawet ok, wczoraj brzuch mnie bolal
Amalfi nie denerwuj sie tak bo fasoli zaszkodzisz, popracujesz i znow pojdziesz na zwolnienie
Martusia zajrze na pewno do albumu
Aga moze i sporo, ale polroczne dziecko w sumie jeszcze male :(

reklama
No, polroczne dziecko to okropne zostawic, u nas jest to samo, tez tylko 6 miechow z dzidzią i trzeba wracac, tylko , ze nie tzreba na cały etat i ja nie zamierzam ;-). Dzis piekna pogoda , pojdziemy z małym do parku i poopalac sie troszke. Pewnie zaczna sie teraz upały, bo ja do roboty wracam, a nawet moge sie załozyc, ze tak bedzie :wściekła/y:.

Do góry