reklama
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
czyli po 6 miesiącach po porodzie?hehe nie wiem czy tak dlugo bo jesli bede chciala wrocic na to miejsce co jestem to raczej po macierzynskim trzeba by myslec juz o powrocie :/ zobaczymy jak to bedzie
z takimi sprawami w Pl to ja już nie w temacie...
Koralikowa
Fanka BB :)
hejaaa
Ja po pracy....papierologie mam w domu do roboty dalej...i swiadectwa....
aga tak zaraz urlop...
dotka tak 6 m-cy..jak sie czujesz??
amalfi ciezaroweczko jak tam pawiujesz??
Martusia doszlas do siebie??
Ja po pracy....papierologie mam w domu do roboty dalej...i swiadectwa....
aga tak zaraz urlop...
dotka tak 6 m-cy..jak sie czujesz??
amalfi ciezaroweczko jak tam pawiujesz??
Martusia doszlas do siebie??
Martusia85
no to się witam porządnie-dziś już niestety w pracy byłam 
no to opowiem coś z tej wycieczki
Litwa: straszna bieda-niewiele się zmieniło od czasu jak tam byłam z 10 lat temu ;/ Ale przynajmniej drogi mają bardzo proste! hehe W Wilnie nie byliśmy-tam na pewno nie jest tak biednie-my zwiedzaliśmy Kowno...
Łotwa: dość drogi kraj, ale to głównie dlatego że ich 1łat to ponad 6naszych złotych... Więc cokolwiek się nie kupi wychodzi drogo ;/ Ale Ryga jest taka piękna, że warto... mam na myśli starówkę oczywiście...
Ale najpiękniejsza starówka jaką widziałam jest w Tallinie... coś wspaniałego... szkoda tylko, że trzeba tam za 4 piwa zapłacić 26euro! [na nasze wyszło ponad 114zł;/-za 4 piwa, masakra jakaś]
Wracając zajechaliśmy na Łotwie nad morze Bałtyckie-więc i nad morzem byłam
Ale jak to mówią-wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej
Foteczki wrzuciłam na facebooka-niedużo ale coś tam zobaczyć można 
amalfi-a ty gdzie?
no to opowiem coś z tej wycieczki
Litwa: straszna bieda-niewiele się zmieniło od czasu jak tam byłam z 10 lat temu ;/ Ale przynajmniej drogi mają bardzo proste! hehe W Wilnie nie byliśmy-tam na pewno nie jest tak biednie-my zwiedzaliśmy Kowno...
Łotwa: dość drogi kraj, ale to głównie dlatego że ich 1łat to ponad 6naszych złotych... Więc cokolwiek się nie kupi wychodzi drogo ;/ Ale Ryga jest taka piękna, że warto... mam na myśli starówkę oczywiście...
Ale najpiękniejsza starówka jaką widziałam jest w Tallinie... coś wspaniałego... szkoda tylko, że trzeba tam za 4 piwa zapłacić 26euro! [na nasze wyszło ponad 114zł;/-za 4 piwa, masakra jakaś]
Wracając zajechaliśmy na Łotwie nad morze Bałtyckie-więc i nad morzem byłam
Ale jak to mówią-wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej
amalfi-a ty gdzie?
amalfi
MARTUSIA jestem jestem , ale nie chce mi sie pisac, dwa dni mi zostaly i do znienawidzonej roboty wracam , to troche podłąmana jestem. Zazdroszcze Ci wycieczki, czytąłam ksiazki o tamtych miejscach i zawsze chcialam zwiedzic. Pracuje z jedna Litwinka i kilka Łotyszek przewinelo sie przez moja robote, a została jedna. Rzeczywiscie jest tak jak mowisz.
KORALIKOWA u mnie bez zmian mdli i rzygam raz dziennie i pije herbate imbirowa;-)
MARTA dawaj na fejsa zdjec z wycieczki
KORALIKOWA u mnie bez zmian mdli i rzygam raz dziennie i pije herbate imbirowa;-)
MARTA dawaj na fejsa zdjec z wycieczki
Ostatnia edycja:
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
dotka ...to i tak sporo czasuno chyba jakos mniej wiecej tyle to wypda teraz

Martusia fajnie że urlop udany.
Widziałam zdjęcia na fb,śliczne
Dziś miałam ciężki dzień,jestem padnięta...dobranoc!
Martusia85
amalfi już wczoraj zrzuciłam
katalog 2012 Zapraszam do oglądania i komentowania 
dotka85
Koralikowa dzieki jest nawet ok, wczoraj brzuch mnie bolal
Amalfi nie denerwuj sie tak bo fasoli zaszkodzisz, popracujesz i znow pojdziesz na zwolnienie
Martusia zajrze na pewno do albumu
Aga moze i sporo, ale polroczne dziecko w sumie jeszcze male
Amalfi nie denerwuj sie tak bo fasoli zaszkodzisz, popracujesz i znow pojdziesz na zwolnienie
Martusia zajrze na pewno do albumu
Aga moze i sporo, ale polroczne dziecko w sumie jeszcze male
reklama
amalfi
No, polroczne dziecko to okropne zostawic, u nas jest to samo, tez tylko 6 miechow z dzidzią i trzeba wracac, tylko , ze nie tzreba na cały etat i ja nie zamierzam ;-). Dzis piekna pogoda , pojdziemy z małym do parku i poopalac sie troszke. Pewnie zaczna sie teraz upały, bo ja do roboty wracam, a nawet moge sie załozyc, ze tak bedzie
.

Podziel się: