reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Patrysiak,Martika przepięknie dziękuję za życzenia ;)))

Patrysiak no to liczę ,że mimo tęsknoty dobrze nam zrobi taka rozłąka;)
głaskać brzusio proszę :*

Martika ależ cudny kotek z tych truskawe:))nasza Truskawcia jak wleci to pewnie się zachwyci :)))

Pirania jak tam sprawa z akwarium????

reklama
dziewczynki, dziękuję za info o tym czopie... tak sobie myślę, że po prostu spakuję manatki do szpitala, tak na wszelki wypadek, wizytę u gina w sprawie przyspieszenia cc mam 6 sierpnia, więc może wytrzymam do tej pory...a jak coś się zacznie dziać to chyba i tak mi zdążą zrobić cc, bo inaczej to mi jeszcze bardziej te kości zmasakrują i co wtedy... na razie czekam i obserwuję, ale żadnych skurczy nie mam oprócz twardnienia brzucha...chciałabym doczekać do końca 37 tyg, czyli do 8 sierpnia...
Mama - a wy jak sami zostaniecie to sobie zróbcie powtórkę z miodowego miesiąca, nacieszcie się sobą i randkujcie ile wlezie!!!

Hej dziewczyny. Smutne to co spotkało dziewczyny...Współczuję.
Piranha dziękuję za ten dokładny "przepis" na dziewczynkę. Muszę go sobie wydrukować;-). Myślałam, że tym razem uda się mi dziewczynka, ale w sumie żadnych metod nie stosowałam, liczyłam tylko na szczęście. Może jeszcze kiedyś się uda. Tymczasem czeka mnie druga cesarka.
8 sierpnia dowiem się dokładnie kiedy mam się stawić do szpitala, chyba że wcześniej się coś zacznie dziać, bo to już 36 tydz...
Mama wszystkiego najlepszego.
Misia81 też trzymam kciuki za dziewczynkę, ale co by nie było ważne by dzidziuś był zdrowy.

Milla,Czarna,Natusia :)) dziękuję bardzo ;))

Czarna no to Ty w środę będziesz belki nosić :))) a ile ??jeśli można wiedzieć :)
mój Domiś 30 lipca a Zuza 31 sierpnia...

Martika mówisz ,że masz lwiątko ;)

no to mamy gang lwic:rofl2:

Czarodziejka gdzieś Ty calutki dzień :confused:

Ewcik ....kochana ...dziękuję słonko...
tak mi smutno dziś ,że i Ciebie to spotkało...;(
pamiętaj ,że jestem z Tobą ..wszystkie jesteśmy-możesz się przytulić i wypłakać........

reklama
Witam się po b długiej przerwie.pewnie jedynie może mnie kojarzyć Piranha bo jako jedyna odpowiedziała mi o możliwości spłodzenia córeczki..więc chciałam powiedzieć że udało sie! mimo sexu w dniu pozytywnego testu owulacyjnego,dziś pani doktor wytypowała córeczke...jestem przeszcześliwa tym bardziej, uważałam iż szanse są nikłe.Dość krótko przygotowywałam organizm wg wskazówek piranhi a jednak może się udać.Choćteraz zastanawia mnie czy to nie jest przypadkiem los szcześcia i to co człowiekowi jest pisane to tak własnie będzie i dieta i suplementy i inne rzeczy mogą w tym względzie mieć bbardzo małe znaczenie....

Do góry