tak żoneczko :*:*:*:*
Kochana moja Ty wiesz jak sprawić mi radość :* :* :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
tak żoneczko :*:*:*:*
^^ noo)
matko jak mi się nie chce iść do pracy![]()
fajnie byłoA właśnie, jak było u teściów? Prezent się podobał?
oj to też się mieliście...
a swoją drogą jak szybko można chrzcić dziecko?teściowa chciałaby na Boże Narodzenie (gotowanie miałaby z głowy) ale ja nie chce tak, za dużo zamieszania by było, a tego bym już nie zniosła
ja się cieszę, że zrobiłam chrzciny od razu!! Przeznaczyłam na to becikowe i zrobiłam obiad i kawę w restauracji i do dom spadać!
przyszłam do domu, miałam czysto, cicho i św spokój.eh miq teściowa mnie wk... facet od lokalu na chrzciny wyjechał na wakacje i ustalam z nim mailem wszystko, przysłał propozycję menu i dopisał że tort ciasta we własnym zakresie, a ta zaraz że jej to ktoś mówił że ciasta to już on a nie my. Mówię że to nie problem bo upiekę, to zaś bo kupić kupić bo ona to za 100 zł kupiła 5 kawałków jak Marty rodzice mieli przyjechać. Tylko ten kawałek to mniejszy niż połowa kartki A4 i co ja mam tym 18 osób nakarmić? albo wydać nie wiadomo ile? lubię piec umiem to sama upiekę bo za 100 zł to ja sobie wszystkie składniki kupię do ciast i zrobię z tego 4 duże normalne blachy
becikowe u nas się rozeszło ale jakoś damy radę moi rodzice nieco nam dali, ci też ponoć mają coś dać. Jakoś to będzie.
bo tak to zawsze my przychodziliśmy do nich