witam babeczki!!!
nadrobiłam Was!!! ale jestem z siebie dumna
Natusia - Sonia nadal tylko je i śpi, jest przekochana!!!:-), katarek niestety nadal ją męczy, ale wszystkie wyniki w normie;
Pirania - ależ Kajka szybko rośnie, jejku, już 3 miesiąc jej idzie!!!:-); wczoraj byłyśmy z Sonią w poradni neonatologicznej na kontroli, wszystko ok, morfologia w normie, więc nie ma anemii (ufff), żółtaczka w fazie zaniku, dość częśto męczy ją czkawka i nie zawsze jej się odbija po jedzeniu, nie wiem co zrobić, żeby zawsze się odbijało, bo panicznie boję się ulewania, na szczęście zdarzyło się tylko 2 razy, żeby jej się odrobinka ulała, ale strach pozostaje, jest taka delikatna:-), wiem, schiza przewrażliwionej matki

;
Mama - ależ zazdroszczę dzikiego seksu

, szczęściara z Ciebie!!! ja jestem wyposzczona od 12 tyg ciąży i jeszcze trochę muszę poczekać a bierze mnie coraz bardziej

Kazimiera - witaj!!! nie wiem czy udało mi się zaplanować płeć czy był to przypadek, ale starałam się o córcię i mam córcię:-)
Kasia - witaj wśród żywych!!! dobrze, że choróbsko odpuściło
dziewczyny - nareszcie odzyskałam swoje kostki!!! miałam ochotę je ucałować, taka byłam szczęśliwa na ich widok

; brzuchol schodzi jak ta lala, kiloski lecą w dół a samopoczucie z każdym dniem lepsze:-)
pozdrawiam cieplutko i życzę udanego dnia!!!